Jednym słowem i jakby zawiesili kurs na rok czasu albo dłużej skończyłaby się manipulacja przy kursie na spółce w międzyczasie spłaciliby cały układ i po odwieszeniu kurs by otworzył się 500 600% wyżej i spółka czysta po spłatach, w międzyczasie akcjonariusze by nie potracili nie byłoby manipulacji przy kursie nie byłoby bujania kursem i zaniżania kursu :)
Chociaż wiem że nie zawieszą bo nie mają podstaw a szkoda
Zgadzam się to jest najlepsza opcja z tego by była tutaj i teraz, swoje zarobiłem na kółkach teraz czekam na wystrzał po spłacie układu, ale to jest nierealne tutaj niestety
No też jestem zdania żeby mogło to być ciekawe posunięcie jakby zawiesili...3 lat temu kurs zleciał z 3 zł na 70 groszy jak otworzyli po 6 latach zawieszenia notowania i ruszyły to teraz po zawieszeniu po spłacie układu podejrzewam że właśnie z 70 groszy mogłoby się otworzyć i też na 3-4zl czyli kurs by poleciał 500% w górę i wtedy spółka czysta spłacona i nawet dywidenda by się znalazła bo pieniądze w spółce które zostają do podzielenia po spłacie rat :)
Bingo odpowiada ~Haha2026-04-02 19:11IP 103.14.27.*
No też jestem zdania żeby mogło to być ciekawe posunięcie jakby zawiesili...3 lat temu kurs zleciał z 3 zł na 70 groszy jak otworzyli po 6 latach zawieszenia notowania i ruszyły to teraz po zawieszeniu po spłacie układu podejrzewam że właśnie z 70 groszy mogłoby się otworzyć i też na 3-4zl czyli kurs by poleciał 500% w górę i wtedy spółka czysta spłacona i nawet dywidenda by się znalazła bo pieniądze w spółce które zostają do podzielenia po spłacie rat :)
Akcjonariusze czekają już tyle lat to co to za różnica czy by poczekali jeszcze chwilę a jest na co czekać :)
Chociażby się nie denerwowali tą manipulacją przy kursie:)
Jednym słowem tak czy tak bardzo dobre info :)))))
Masz wszystko napisane i opisane ile zostało do spłacenia rat i do zamknięcia sprawy żeby spółka wyszła na czysto. Zostało jeszcze 5 rat.
Na dole masz wszystko opisane w linku.
~TomAndJarry odpowiada ~Bingo2026-04-02 19:17IP 137.184.89.*
Akcjonariusze czekają już tyle lat to co to za różnica czy by poczekali jeszcze chwilę a jest na co czekać :)
Spodziewałem się w spółce jakieś przetasowania i przejęcia ale nie takie., takie mi do głowy nie przyszły.
Pewnie chodziło mu o to że jak skończę działalność i zlikwidują spółkę to będą musieli 200 milionów które jest na dzień dzisiejszy w kasie jakoś wyjąć i podzielić się z akcjonariuszami a może być więcej , a to wychodzi już ponad 2 zł na 1 akcję a akcji mamy 100 milionów, więc każdy kto ma akcję dostanie swoje a Ragnar z tego wynika że też chce należeć do podziału tego tortu :)
P.s każdy to wie tutaj prosta matematyka
~TomAndJarry odpowiada ~Bingo2026-04-02 19:17IP 137.184.89.*
Spodziewałem się w spółce jakieś przetasowania i przejęcia ale nie takie., takie mi do głowy nie przyszły.
Ciekawe rozwiązanie
Miałem nie pisać, ale muszę, zobacz sobie po ile Ragnar akcje kupował i czy zadowolony byłby po obecnej cenie wyjść. Jak widać zadowolony nie jest, więc co musi się wydarzyć by tak się stało?