• A ja bym nie chcial Autor: ~Inwestycjusz [37.47.190.*]
    A ja bym nie chcial zeby sprzedwli SM, bo to kura znoszaca zlote jajka. Jednak gdyby sprzedali yo otwiera sie szansa kupieniw Spyrosoft, ktore tez bedzie kura ze zlotymi jajami
  • Re: A ja bym nie chcial Autor: ~vautrin [185.245.84.*]
    Dnia 2026-04-02 o godz. 16:50 ~Inwestycjusz napisał(a):
    > A ja bym nie chcial zeby sprzedwli SM, bo to kura znoszaca zlote jajka. Jednak gdyby sprzedali yo otwiera sie szansa kupieniw Spyrosoft, ktore tez bedzie kura ze zlotymi jajami

Bardzo ciekawa opcja. Spyrosoft dopiero pokazał zaktualizowaną strategię na lata2026-28 i.. poszukuje inwestora.. kapitalizacja 458mln. Kto wie, ale w przypadku sprzedaży SM wyglądałoby to naprawdę obiecująco.
  • Re: A ja bym nie chcial Autor: ~Als [84.40.239.*]
    Jakby to usłyszał od zarządu a nie od ciebie to bym się ucieszył a moim zdaniem największym minusem całej sytuacji jest właśnie brak komunikacji ze strony mocodawcy, i tak choćby sprzedaż była dobra a pewnie będzie dobra to nie ma za bardzo narazie żadnych konkretów że spółki co dalej i to powoduje że kurs stoi w miejscu
  • Re: A ja bym nie chcial Autor: ~lol [185.31.217.*]
    gotówka rynku nie obchodzi. Jak nie powiedzą, co zrobią z hajsem, to sorry ale idą nowe minima. Bez SM to jest wydmuszka, bo fintech im nie wychodzi od lat.
  • Re: A ja bym nie chcial Autor: ~Als [37.109.162.*]
    Nie pisz bzdur jak będzie konkret gotówka to napewno kurs nie spadnie, pełno jest ciekawych spółek z branży czekających na dokapitalizowanie lub nowych akwizycji, a nowe minima są właśnie teraz przez brak komunikacji.
  • Re: A ja bym nie chcial Autor: ~ted [159.255.187.*]
    Jakie nowe minima ? Wy żyjecie wykresami godzinowymi ?
  • Re: A ja bym nie chcial Autor: ~Als [84.40.239.*]
    I nie sprowadzaj tej spółki do Janusza z pod budki z piwem który dostanie do pierwszy raz gruby hajs i zwariuje roztrwonił wszystko bo niczego nie potrafi. Ok mieli inwestora w SM ale to nie fundusz robił robotę, akwizycje rozwijał się i robił świetne wyniki, obecną kapitalizacja 215 mln startowali w 2011 z ok 33mln a jak pójdzie za ok 800 to będzie po prawie 400mln plus swoje gotowe produkty rozpoznawalność w branży spore doświadczenie w przejęciach, mało? A ty mi tu piszesz że gotówka się nie liczy, zwłaszcza teraz się liczy gdy można kupić niektóre spółki taniej a nawet kilkukrotnie taniej niż jeszcze 3 lub 4 lata temu. A jak spadnie coś to chętnie dokupię, Pozdrawiam myślących.....
[x]
AILLERON -1,13% 17,46 2026-04-02 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.