Dnia 2026-04-08 o godz. 18:12 ~Senior napisał(a): > ... kto miał kupić to kupił
Wcale nie. Są tacy (a jest ich kilku), którzy regularnie i to od kilku miesięcy dokupują (raczej po cichutku). Widać to po arkuszu S. Jest on coraz chudszy & pustszy. Im wcale nie zależy, aby kurs wystrzelił. Lepiej jest kupować taniej niż drożej. Lepiej po 70 niż po 700. To chyba oczywiste?
Dnia 2026-04-09 o godz. 09:26 ~Peroniaż napisał(a): > Normalnie nikomu nie zależy żeby było 700 ? Ciekawe teorie Pan/i/ snuje/sz/ ? hm ? jestem pod wrażeniem
Owszem, nie tylko mi zależy na tym aby JESZCZE NIE TARAZ było po 700 czy po 1700. Wolę żeby było jak najtaniej, BO ZAKUPÓW JESZCZE NIE SKOŃCZYŁEM ... a pakiet mam nie byle jaki.
Jak tak poważny inwestor jesteś to na co czekasz = https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/IBS do 82 zł = 1019 szt. - gardzisz ty ? to co liczysz , że na lewo tyle nazbierasz , może za 10 lat :-)
Dziecko, pajacujesz. Chcesz to rzucaj się po PKC. Nikt ci przecież nie broni. A ja sobie po cichutku w ostatnim czasie zebrałem kilka tysięcy po cenie średniej trochę powyżej 70,- zł. Spróbuj tak zrobić. Zobaczymy czy potrafisz. :D
Nie musisz mnie obrażać, mam 60 lat, tutaj każdy ma po kilka tysięcy a FF wynosi coś trochę ponad 38 tysi i to nie koniecznie w kach drobnicy KONIEC DYSKUSJI
"Dzieciak" to żadna obraza. Bywają gorsze.
Natomiast proponowanie KOMUŚ aby brał jak leci PKC uważam za wyjątkowo kiepskie, prymitywne, dziecinne, żeby nie powiedzieć goo...wniarskie. Mamy tutaj kilku takich tępych troli, którzy tak się wymądrzają. Nie przypuszczałem, że i ty pójdziesz ich śladem.
Każdy może robić jak chce i nikt nie potrzebuje "rad" innych.
Gdybym miał 8 tys. szt akcji wiedziałbym co zrobić - młyn i nie sprzedał bym po 700 , wszak na S nie ma akcji, tak Twierdzisz , że ukryci akcjonariusze od wieków wyzbierali wszystko Uwierz mi jak ruszy w stronę 200 zł to Cię zasypią a Ty czekasz na 700 - Daj Boże
Możesz mieć teorie jakie chcesz. Twoja sprawa. Moim zdaniem są one / sorry / zupełnie do doo...y. Ja mam zupełnie inne niż ty teorie. Każdy może mieć takie, jakie chce. Oczywiście nie mam zamiaru ci wierzyć + nie twój interes na co ja czekam. Ja najlepiej wiem, na co czekam. To tylko i wyłącznie moja sprawa. Nie takie rzeczy już widziałem i przeżyłem. Jak było tu po 10,- i było w dodatku sypane to nikt nie przypuszczał, że zaraz będzie po 119, czyli prawie + 1200% błyskawicą. Podobnie jak jeszcze inne o wiele lepsze rzeczy... Spokojnie, będą 4 cyfry i to szybko tylko w swoim czasie. Nominał IPP 2,-zł, tutaj 200,- zł. Wcale nie musisz w to wierzyć. Twoja sprawa.
Ja tylko wiem (na podstawie tego co piszesz), że jak będzie po 200,- to ty sprzedasz ... i wyjdziesz na frajera. Ale to twoja sprawa. Możesz robić jak chcesz. Nikt ci tego nie broni i nie zabroni.
Możesz mieć oczywiście w doo... to, że po 200,- zł to Fesenko kupił sobie i to nie byle co bo 37 500 akcji kilka lat temu (i to za żywą gotówkę). Ale ty masz to głęboko w doo..., tego nie kumasz a być może nawet o tym w ogóle nie wiesz. Twoja sprawa.