• ECARD!!!! Autor: ~pytanko [89.76.238.*]
    Czy warto teraz np kupic papier po 0,71 i nie odpowiedziec na wezwanie??Jaka bedzie przyszosc, SKOK nie zamierza wycofac akcji z giełdy, to pytanie do fachowców, proszę się wypowiedzieć, thx
  • Re: ECARD!!!! Autor: ~chudy [95.48.35.*]
    jezeli eCard nie zostanie wycofany z giełdy, to wartość tej spółki pójdzie w górę ponieważ 1. gorszej sytuacji jak była to już chyba nie można "stworzyć"
    2. sieć Skok i eCard będzie pracować jako " jedna" ... i uważam, że w najbliższym czasie stanie się konkurencją i zagrożeniem, na którą będzie mocno "patrzeć" największa konkurencja
    3. spółki Skok i eCard są zarządzane przez kobietę i może to śmiesznie zabrzmi, ale będzie to miało duży wpływ na rozwój
  • Re: ECARD!!!! Autor: ~pytanko [89.76.238.*]
    SKOK ma w planie zebrac okolo 15mln papiera, narazie kiepo im chyba idzie, wątpię aby 24proc udalo im się wyssac od drobnicy, ja na wezwanie nie odpowiem, nie wiem jak inni posiadacze, srednia moja cena to 0,67 więc teoretycznie sie opłaca, ale mysle ze mozna więcej zarobić.Jesli uda im się zebrac i beda mieli w sumie 90 procent to zadziala tkzw przymusowy wykup,a wy ludzie co mysicie?? trzymacie i czekacie na kolejne wezwanie czy oddajecie po te 0,72??
  • Re: ECARD!!!! Autor: ~je [89.161.73.*]
    Zazdroszczę wam, bo u mnie wychodzi ponad 2 zł-nie załapałem się na warunki PP.A akcje parzą.
  • Re: ECARD!!!! Autor: ~optymista [87.205.82.*]
    ponizej 2 pln nie oddam 33tys.
  • Re: ECARD!!!! Autor: ~MareKrach [188.33.91.*]
    Oglądnijcie sobie wykres SKOK-u , tu będzie podobna rozgrywka . Długo , długo nic - cały czas skup i coraz mniejszy FF aż w końcu wystrzeli ale to raczej temat dla długodystnsowców
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.