Po co ty piszesz takie dyrdymały? Dzisiaj pewnie też trochę sprzedał i co z tego ma wynikać, że upadłość? Jaja sobie robisz czy się nudzisz przed kompem? Niżej nie będzie i się nie łudź :) Powoli do przodu i do góry będzie szedł, wspomnisz moje słowa. Pozdrawiam i zamiast pisać takie rzeczy o upadłości kup sobie pieska, głaszcząc go się wyciszysz deko. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
Jesli kurs spadl z 32 zl na 3 zl to wyglada jak upadlosc. Do tego aby chcialo im sie brac wynagrodzenie to robia sobie program motywacyjny. Tylko podkreslam ze tylko dla siebie. Akcjonaraiuszy to maja w .....
Ale to się dziś ruszyło!
Aż się w koło zakurzyło
Każdy ściska papier w dłoni
Chyba kursu nie dogoni
Pewnie będzie tu trzydzieści
To się w głowie już nie mieści
Jak to rośnie i wybija
Nikt obojętnie tego nie mija
Wszyscy się patrzą w swoje wykresy
Już zamawiają se mercedesy
Sprzedawca w Smyku zaciera ręce
I wciąż zamawia więcej i więcej..
Temu sklase,tamtej kabriolet
Głòwnie kolory ,złoty i fiolet
Wszystkie pakuje w firmowe siatki
Taki zarobek mają gagatki)
Swego czasu na mercatorze,kurs wyjściowy był 5zł w styczniu gdzie w końcu marca doszedł do 16zł i dyr.finansowy sprzedał pokaźny pakiet.Forum oburzone kilka dni i ciskało gromy ,że dyr.finansowy/członek zarzadu/uszukał i uciekł z zarobkiem,tlumaczył budową domu.Dzieje to na przełomie marca/kwietnia i co na dalej ,koniec czerwca kurs 100 a w lipcu 290zl,w październiku 770zł.Taki to interes zrobił CFO
Wszyscy tam są tak zajęci, że na LinkedIn ostatni post jest jeszcze z Mieciem a na stronie w aktualnościach chwalą się rokiem 2024. Jak to ma działać jak firmy nie widać?
Ogarnij się, tutaj zrobili 32,8 zł pod kłamstwo, że "mamy lek na covid". Niebywałe, że nikt nie odpowiada za to. Senator z PiS, ówczesny zarząd. A ten profesor upublicznił gdzieś wyniki badań? PIS chciał sukcesu i wielu teraz wisi po >32 zika.
Nie zrozumiałeś mojego wpisu,miałem na myśli decyzję kierownictwa spółek, dlaczego wyzbywają się swoich akcji.To że ktoś sprzedał pakiet akcji tutaj nie oznacza upadłości spolki a może oznaczać jedynie realizację spraw prywatnych.To co piszesz o tym wiem doskonale bo miałem akcje obu spółek w 2020 roku gdy była jazda na obu