Wyniki powiadasz..
Ja bym nie liczył akurat w tej kwestii na fajerwerki.
Branża motoryzacyjna ledwo zipie więc nie generuje zysków
Inne branże no cóż...zobaczymy
Ale nie spodziewam się tu niczego zaskakującego in. Plus.
Zresztą poszperajcie czego oczekują analitycy i jak to może wyglądać...
Jak kurs wystrzeli mocno do góry, a stanie się to niebawem pewnie napiszesz, że masz akcje Boryszewa. Po informacjach o kontrakcie wykonawczym czy zaliczce z Safe kurs wzrośnie o kilkadziesiąt procent w 1 dzień. Pewnie powiesz wtedy, że ty na dołku kupiłeś już akcje Boryszewa.
Nie powiem jadziu ..bądź spokojna..
Powiem to wcześniej kiedy zobaczę impulsy wskazujące na zmianę trendu w postaci zwiększonego vol.
Dołek wyznacza obroty rzędu półtora miliona i więcej w PLN
Inaczej to obowiązuje trend spadkowy- z sygnałem mocne sprzedaj !
Analiza techniczna nie kłamie a przed zbliżającym się info dobrze poinformowani zaczną zakupy i warto wtedy się do nich przyłączyć..
To najbardziej skuteczna metoda !
Chłopcze
Tylko Bóg jest Alfa i Omegą !
Ja jestem nędznym małym spekulantem który dedukuje i wyciąga wnioski..
Czasem właściwe a czasem nie..
Ale tu nie potrzeba mędrca by orientować się w sytuacji
Wystarczy trochę poszperać w necie i poczytać o panujących trendach i antytrendach ..
Takie to trudne?
No tak...
Lepiej słuchać Jadzi któraś od miesięcy wieszczy mityczne info a gdy te nie nadchodzi mówi wam że nastały nieprzewidziane okoliczności - siła wyższa która doprowadziła kurs w miejsce w którym się znajduje..
Ps.no to czekajcie dalej i przygotuj od swoje i tak nadwyrężone emocje bo wkrótce będziecie mieli test na wytrzymałość...
Jakie mityczne informacje? Nie powstal dron PLargonia w firmie Hornet Polskie Drpny? Został zaprezentowany w Zielonce chyba w lutym tego roku. Ja wymyśliłam te drony ich nie ma według ciebie? Tak ,były okoliczności, które zaszkodziły kursowi np. utajnienie listy projektow Safe, bo już dawno by było głośno o Boryszewie, zawetowanie ustawy o wdrażaniu Safe, wojna w Iranie, która na calej gieldzie się odbila i nie ominęła Boryszewa To wszystko nie miało znaczenia dla ciebie? Ale Boryszew i tak będzie wysoko, bo wszystko to tylko przesunęło w czasie wzrosty.
Kiedy nie będziesz się tego spodziwal i zostaniesz na peronie. No i czemu takie głupie pytania zadajesz? No jak na kiedy? Na czas podpisania umowy wykonawczej i zaraz potem zaliczki. Myślisz, że jak umowę podpiszą np. na 500 mln na te drony, a może i dużo więcej to kurs spadnie na te twoje minima?
Dla cuebue nie ma przyszłości na Boryszewie. Jak Rafako upadało kurs potrafił wzrosnąć o 100% q 1 dzień i rósł do ostatniego dnia prawie, na zmianę zecspadkami, aż zdjęli z gieldy. .
Najpierw spadnie na minima a potem ogłoszą..
Taka jest strategia zawiadowcy tego składu ..
Ps. My się tylko grzecznie podłączymy pod ten skład..
Kiedy zawiadowca ogłosi " wsiadac drzwi zamykać " spokojnie zajmiemy miejsce w przedziale..
To jak będą to wtedy pogadamy..
Ps.bralas w listopadzie po blisko 7 zł z tego co pamiętam lub lekko poniżej siedem wtedy Lubawa i zremb były także po tyle
Licytowała ze mną co bardziej opłaca się kupić - ja wybrałem te drugą opcję..
Dziś z perspektywy czasu widać że to była słuszna decyzja gdyż obie zrobiły ponad 40 procent ale ty widziałaś tam trend spadkowy-
Cóż..
Bywa i tak ..
Zobaczymy więc co dalej..
Czy rzeczywiście uda mi się kupić na minima h czy też będę go ił kroliczka-)
Widzę Krystian przystąpił do grupy inicjacyjnej boryszew 2026..
No to będzie ciekawa rozgrywka skoro jest już was troje..
Ps. Patrzeć na węglówki tymczasem bo bankrut z ujemnymi kapitałami właśnie otwiera drogę ku 30 ..