• Liczę na fachowców od AT Autor: ~Kwinto [77.236.9.*]
    Mam nadzieję że zobaczymy dziś na miesięcznym drugi wierzchołek na 64 a może go nawet przebijemy? Bo na tygodniowym za dobrze to nie wygląda. Najlepsze życzenia i pozdrowienia świąteczne. Ucho od śledzia :) w stronę wszystkich tutejszych milionerów. I pamiętajmy że bez kasy Rzymian i kowbojów będzie trudno zrealizować te marzenia. A czy oni lubią kogokolwiek sponsorować?
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Misio [164.127.235.*]
    At i MEDINICE człowieku ogarnij się
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: alicja1992 [37.31.40.*]
    to tylko technikat...
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    KWinto....a gdzie byla twoja AT..jak naganiales...na ten badziw...CORMAY...przy 80 gr....po podpisaniu "Komercjalizacji" wykreowanym w twoim PUSTYM BANIAKU...........

BBBBBUUUUHAHHAHAHHAHA
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Kwinto iddaj pieniądze tym, których przestraszyłeś hakami na 48! Oddawaj mi pieniądze! Mi nie musisz, mnie nie przestraszyłeś, ale pozostałym oddawaj. Sprzedali ze stratą.
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Qwerty [31.60.61.*]
    Właśnie ! Ja kupiłem po 68 zł !! 10 zł w plecy !!!
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~buahahaha [37.31.152.*]
    Przecież to ćwierć łeb
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Kwinto [188.33.38.*]
    Niech piszą skargi do Prezesa który wywalił spory pakiet po 40-42. Udajesz że tego nie wiesz ? A potem mogą zaskarżać Was że naganialiście na 75 i ubraliście po 64 i nie macie siły tego ruszyć, bo ulica już nie wierzy w te wasze szkolne wypracowania z AI. No ale czekam na narysowanie drugiego wierzchołka.
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Daj już spokój.
    Sprawy prywatne przecież,kasa była Prezesowi potrzebna.
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Kwinto [188.33.38.*]
    Uwielbiam takie wyjaśnienia, bardzo mnie przekonują
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Antynagon [188.146.164.*]
    Kwinto oddaj pieniądze tym których straszyłeś hakami po 48 zł. Prezes sprzedał po 40 i poszło na 60. On nikogo nie oszukiwał i nie straszył. Ty tak. Oddawaj pieniądze!
  • Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    Dnia 2026-04-02 o godz. 09:42 ~Eryk napisał(a):
    > Daj już spokój.
    > > Sprawy prywatne przecież,kasa była Prezesowi potrzebna.

moze tak a moze nie.....

Zastanawialiscie sie JAkim cudem nie Bylo Kworu, przy 1 wszym, WZA....wyznaczonym na listopad??...przeciez tylko od wrzesnia do listopda w 2 miesiace przeszlo na rynku 2.2 M akcji....jakim cudem ...prezesowi nie udalo sie zebrac 33% glosow??...

ano takim ze tak mocno bronili kursu ze wypstrykali sie z akcji...a CZesc inwestorow z tego korzystala i pakowala Akcje do swego WORA....ale jednoczensie nie zarejstrowali sie z tymi akcjami na WALNYM....:))....Dlatego zebraklo 1% na listopadowym walnym musieli go przelozyc na poczatek Grudnia...i Po finalizacji DEALU z PZU i obejciu NE akcji....Papaier dostal Zielone swiatlo na wzrosty.....CZEGO EFEKTEM ....jest 500% wzrost ceny akcji od 10.50 PLN 2 grudnia....do 64 pln w MAXie ...w ciagu 4 miesiace....

Moze prezes wcale tych akcji....nie spzredawal z pprzyczyn czysto prywatnych ..tylko dostal propozycje zasilenia tymi akcjami jakis grubasow kttorym sie papaier konczyl do Mielenia ....rysowania...i GENROWANIA POZOROW PODAZY...akcji....przy jednoczesnym negatywnym wydzwieku infa...na Rynku co Ulatwilo zrobienie wiekszej KOREKTY.....

Jak myslisz ...czy to PRZYPADEK..ze pan KRZYSZTOF BOROWSKI..z SGH....sposrod tych wszytkich innych inf...o certyfikacji FDA...o Terminach listu intencyjnego dotyczacym Komercjalziacji CC....CZY przez PZRYPADEK POWIEDZIAL O TYM INFIE....ze Insaider sprzedal 40 K akcji....i ON nie wie dlaczego ICE rosnie...i ze ICE to Cienki BOLEK......ze to spolka ktora spekula chce wlaczyc do gry...itp itd....zapomianajc dodac ze PRZY TAKICH OBROTACH jakie juz na rynku generuje ... ....ICE SPOKOJNIE MOGLOBY BYC W MWIG40....a nie w Swig 80....i ze to nie jest spolka Krzak gdzie ...3 K PLN....ustawiasz KURS akcji......:))

wiec ta spzredasz 40 K ...pln..tez mogal byc jakas ustawka dogadaniem a nie koniecznie ....Potzreba kasy na cele prywatne prezesa....

• Re: Liczę na fachowców od AT Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    To jeszcze dodam od siebie, że w dniach sprzedaży akcji przez Prezesa,była taka sytuacja, że ktoś wystawił na K 10k akcji , w ciągu może 5 sekund dostał je
[x]
MEDINICE 0,43% 70,20 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.