Koledzy przecież wszyscy macie swój rozum. Tu wystarczy jedno Małe info o Podpisaniu umowy lub Partnerstwie i to Nie Będzie 10 czy 15% Tu siedzi TEN sam FUND co na Cyfrowym ten sam algorytm i robi TO samo tylko Mniejszym wkładem i możecie na Mnie pluć i Psy wieszać ja piszę tylko to co gołym okiem widzę może tylko JA.
Ten fund siedzi nie tylko na Cyfrowym..moglbym zamknac oczy i zacytowac sposob i zlecenia sygnalowe na paru spolkach identyko. Maja ten sam software. Co rozstrzygaja dosyc sprytnie to start takich akcji..czekaja do momentu ( pseudo kumulacji jakichs negatywnych informacji) Akurat raport za 25 rypnal im te kalkulacje..no to łup jada na 1 Q .Ze niby cinko,ze niby ,co to bedzie,ze niby w sukurs przychodza anale z pko ,z wk. .. wem ,ze za 25 je..neli sie z prognoza i rabia makontenstwem..ze zlosci Moga jeszcze troche podoic..bo ulica struchlala i nie bedzie kupowac..teraz zacznie sie mocowanie z innymi fundami..moze byc marazm przez pewien czas..a potem wymaza 30% ostatnich zjazdow w ciagu paru dni
No i właśnie widzę że jest tu sporo ROZUMNYCH na tym wątku co umieją czytać wykresy spoglądać na arkusze i rozumieją rynek. A NIE tylko same Nierozumne TROLLE Pozdrawiam kolego