• Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~Optymista [85.198.247.*]
    Dzisiaj podali pierwsze dane sprzedażowe po 24H, sprzedanych 12721 szt. Wish lista na poziomie 290590.
    Przychody ze stema 240482 dolary.
    To taka ciekawostka.
    Ciekawe jak się będzie prezentowała WL w dniu rozpoczęcia sprzedaży RT2 no I najważniejsze jak będzie sprzedaż.
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    co z tego jak Cooking 2 ma bardzo słabe oceny a gra kosztowała ok 20 mln zł ( nie śledzę BCS, ale takie kwoty widziałem na X, jak się z tą kwotą mylę to proszę mnie poprawić )
    z tą grą nie ma się co porównywać
    wiele razy przekładana, problemy etc.
    wishlista stara
    jedynce to do RT 2 tu można napisać to że wishlista będzie świeża, bo karta na steam nie ma nawet roku
    trochę nie widzę powiązań i sensu w porównywaniu a bardziej pokazujesz kolejną słabość w małym gamdevie
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~Optymista [85.198.247.*]
    Podałem to jako ciekawostkę. 12000 szt w 24H to moim zdaniem niezły wynik a z pewnością RT2 osiągnie znacznie lepsze wyniki sprzedażowe
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~Optymista [85.198.247.*]
    Dziękuję za wyjaśnienie i uzupełnie informacji.
    Przy cenie 20$ za szt. RT2 zwrot kosztów nastąpi przy około 50000 szt. Myślę że to do zrobienia w pierwszym tygodniu.
    W pierwszym dniu to już mokre marzenia.
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~jim_morris [85.221.129.*]
    Cienko! Będzie tam dramat.
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~123 [80.49.253.*]
    Cienki to ty jestes....napisz za 6 miesiecy....ty chcesz zarobic w dwa tygodnie....masz przyklak optimusa..twraz c.d.projekt...od 1zl do ..500zl..moj kolega makler mi opowiedzial historie ..chrzestny zapisala akcjie optumisa ...swojemu chrze......10tys akcji....minelo 3 lata..i ten chrzesniak wyciagnal 1mln.....to sa fakty....i tak dziala gielda...czas...ci co teraz sprzedaja....moze dobrze ..a morze zle hehe....hehe...ja mysle ze to pajace.....zobaczymy za rol...
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~jim_morris [37.248.252.*]
    Big Cheese -32%. Nie miałem racji czy co?
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~ori [212.180.229.*]
    skupmy się na Movie (kapitalizacja 17,6 mln zł) a Big cheese i po spadkach dalej ma ponad 32 mln zł
  • Re: Cooking simulator 2 od BCS Autor: ~jim_morris [37.248.252.*]
    Movie to jest dramat. Nie wiem o co tj chodzi.
    nie chodzi o MG, spójrzcie szerzej na mały gamedev i w jakim jest miejscu
    pierwszy przykład z brzegu : Ultimate Games sprzedaż 700 tys Crime Sim , rekordowe zyski i nadal ok 40% poniżej ATH z hossy to mówi gdzie jest sentyment do branży - gamedev nie jest HOT
[x]
MOVIEGAMES -0,99% 8,01 2026-05-15 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.