• do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Gregor [37.31.56.*]
    Inicjatywa zacna ale tutaj raczej potrzebne sa dzialania niz czcze zapowiedzi, co do wycofania spolki z gieldy to raczej nie obstawiam takiego ruchu ze strony Funduszu ( bo to on kontroluje ta spolke ) bo zebranie 5 % glosow na Nwza nie byloby raczej problemem co do powolan czlonka RN to 20 % moze byc juz problemem przypomne ze ponad prawie 72 % akcji to fundusz i prezio, wiec 20 % to raczej w swerze marzen ) ale przejdzmy do meritum skoro juz jest pomysl poparty nawt jaks kancelaria to pierwszym krokiem niech bedzie zlozenie pozwu przeciwko spolce o brak przekazywania istotnuch informacji mogacych miec wplyw na kurs akcji ( nowe kontrakty a bylo ich kilka ostatnimi czasy , budowa nowej fabryki, i jeszcze kilka zdarzen z ostatnich 2 lat mozna by tutaj przypiac ) wiec zamiast pisac o rzeczach dosyc abstrakcyjnych mozna zaczac dzialac, ja mam 0.5 mln akcji i pod taka inicjatywe chetnie sie podlacze.
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Ubaw [31.60.90.*]
    Ooo. Coś mnie ominęło, gdzie powstała ta nowa fabryka? Chyba przysnąłem na tej spółce, albo ty pomyliłeś spółki.
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Gregor [37.31.56.*]
    jesli taki jest akcjonariat na tej spolce to nie dziwie sie ze kurs jest tam gdzie jest, no chyba ze nie jestes akcjonariuszem i jestes tutaj z czystej dobroci swoich rad dla innych akcjonariuszy,
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Ubaw [31.60.90.*]
    Twoja niekompetencja jest niesamowita, nie wybudowali nowego zakładu przekształcili- dostosowali stary zakład do nowych wyzwań. No ale jak mamy takiego asa jak ty który nie jest wstanie odróżnić zakładu od hali magazynowej no to cóż, brawo ty.
    a co to za wybuch furii ) po pierwsze budynki beda dwa klamczuchu pierwszy juz stoi stan surowy drugi jest w trakcie budowy wrzucam zdjecie na ktorym widac juz filary ( prace moga byc juz bardziej zaawansowane bo zdjecie ma 2 miesiace ) w pozwolebiu na udowe widnieje hala produkcyjna z powierzchnia magazynowa, gdybys nie bardzo rozumial haa produkcyjna to miejsce sluzace do produkcji, ) zapytam jeszcze masz akcje hubtech czy ty tez klepiesz z maliniakiem do spolki )
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~InżynierMaliniak [149.34.244.*]
    Dnia 2026-04-01 o godz. 15:42 ~Gregor napisał(a):
    > a co to za wybuch furii ) po pierwsze budynki beda dwa klamczuchu pierwszy juz stoi stan surowy drugi jest w trakcie budowy wrzucam zdjecie na ktorym widac juz filary ( prace moga byc juz bardziej zaawansowane bo zdjecie ma 2 miesiace ) w pozwolebiu na udowe widnieje hala produkcyjna z powierzchnia magazynowa, gdybys nie bardzo rozumial haa produkcyjna to miejsce sluzace do produkcji, ) zapytam jeszcze masz akcje hubtech czy ty tez klepiesz z maliniakiem do spolki )

Wygoogluj sobie termin "furia".
    Po drugie co do pytania o posiadanie akcji: jak widzisz od lat, ja jestem w lepszej sytuacji od akcjonariatu, bo was cena skonsumowała bezlitośnie + inflacja dogryzła resztę, Ja natomiast mam ubaw i śmieje się ustawicznie, a śmiech masuje przeponę :)))))

Ps. wiesz, że nie wyleziesz z tego bagna nie mówiąc już zysku?
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Wiokary [5.173.198.*]
    Tyle spółek, spadki wzrosty np. Dino ostatnio, a troll siedzi non stop na spółce z NC i mówi, że ma ubaw, ale w sumie tam trzeba mieć wiedzę, a tu można pisać, że ma się ubaw.
    haha nie kto inny jak maliniak sie pojawil, blazenada wszedzie sie wcisnie ) czyli mamy juz wyjasnione ze akcje miales wieki temu sprzedales bezlitosnie wyczyszczony z kapitalu i teraz pojawias sie kiedy spolka spada aby podniesc swoje ego ze nie byles jedyny ktory dostal po tylku na Hubtech, , tylko wiesz maliniak Ci ktorzy teraz kupuja maja szanse na spore zyski i praktycznie nie maja ryzyka straty wiesz maliniak sprzedam Ci jedna zasade kupuj tanio sprzedaj drogo czyli odwrotne niz ty sie stosujesz )
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~InżynierMaliniak [205.147.17.*]
    Dnia 2026-04-01 o godz. 16:21 ~Gregor napisał(a):
    > haha nie kto inny jak maliniak sie pojawil, blazenada wszedzie sie wcisnie ) czyli mamy juz wyjasnione ze akcje miales wieki temu sprzedales bezlitosnie wyczyszczony z kapitalu i teraz pojawias sie kiedy spolka spada aby podniesc swoje ego ze nie byles jedyny ktory dostal po tylku na Hubtech, , tylko wiesz maliniak Ci ktorzy teraz kupuja maja szanse na spore zyski i praktycznie nie maja ryzyka straty wiesz maliniak sprzedam Ci jedna zasade kupuj tanio sprzedaj drogo czyli odwrotne niz ty sie stosujesz )

Może napisz jeszcze wolniej, skąd żeś wziął to "wyjaśnione" i dalszą sentencję.....Może jakąś nawet połowę zdania, która to pomogła ci w tej logice
    analiza glupoty w Twoich postach mi w tym pomogla )
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~InżynierMaliniak [212.8.243.*]
    Dnia 2026-04-01 o godz. 17:06 ~Gregor napisał(a):
    > analiza glupoty w Twoich postach mi w tym pomogla )

analiza głupotą, tak to należało napisać "polonisto".

Tu sobie dla przykładu sobie zerknij, ile jesteś do tyłu:

https://www.bankier.pl/forum/temat_mozna-z-wolna-grzac-beke-z-zarzadu-na-roku-2025,66590859.html
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Klakier [188.33.147.*]
    Gregor masz rację będę w maju i wrzucę zdjęcia
    dzieki Klakier, podejrzewam ze w maju prace juz beda dosyc zaawansowane przy drugiej hali
  • Re: do grupy akcjonariuszy hubtech Autor: ~Adam [83.175.186.*]
    Jak pan prezes kosmicznie wycenionego i zapewne niewartego tych pieniędzy Ib wykupionego przez Hubtech będzie podczas świąt pił whisky to oby się nie zakrztusił, czytając te pomyły, a z drugiej strony ciekawe, czy i nad, czym oni w tej firemce pracują. Pewnie nad nową formułą szamponu.
    jakies pobudzenie dzisiaj na hub tech ... najpierw ktos 100 tys po pkc wyrzucił po czym popyt sie wzmogl i juz prawie 300 tys obrotu )
    mam pytanie do Grupy akcjonariuszy, czy jakieś kroki o których pisała grupa akcjonariuszy zostały podjete ? czy to jakis życzeniowy profil na forum ? )
[x]
HUBTECH 2,64% 0,23 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.