• może nie jest tak źle??? Autor: ~undertaker [10.10.11.*]
    http://nieruchomosci.pb.pl/1991355,85770,orco-dokonczy-klonowa-aleje?ref=
  • Re: może nie jest tak źle??? Autor: ~shp [83.238.100.*]
    źle może nie jest, ale dobrze też nie :), stąd taki marazm na ORCO, z naciskiem na spadki niestety.

dziś mamy jakieś tam 2 infa, jedno oficialne na stronie orco, o tym ,ze mianowali jakiegoś ludka na jakieś tam stanowisko, oraz Twoje , że orco dokończy klonową.
    jak widać reakcja rynku, żadna... i tak dzień w dzień od -nastu dni dostaje gorączki jak widze kurs oRCO.

pzdr
    shp
  • Re: może nie jest tak źle??? Autor: ~Jimmy Dollar [193.108.194.*]
    a więc jednak Pekao wyłoży kasę, tylko szkoda że nie na Złotą...
    ale o tym może wkrótce coś będzie wiadomo.

BTW mogli by sobie stronę troche zaktualizować, bo na Orco.pl nadal wisi banner o letniej promocji...ale może się już tak do niego przyzwyczaili, że go nie zauważają...
  • Re: może nie jest tak źle??? Autor: ~shp [83.238.100.*]
    to to jeszcze nic,
    uśmiałem się, jak ostatnio wysłałem na jakiegoś oficialnego e-maila do orco pytanie (bodajże o wyniki),[ w końcu jestem akcjonariuszem] i chciałem wiedziec kiedy mają zamiar opublikować dane, to przyszla mi zwrotka, ze skrzynka jest przepełniona i kaplica....pomyslałem sobie - no ładnie, jak nikt e-maili nie odbiera ..

no nic ja jestem dobrej mysli mimo wszystko, bo jak widze, ze francja leci na dół,ale głównie na zakupach, to czuje w kościach ze niedługo bedzie UP

pzdr
    shp
[x]
ORCOGROUP 0,00% 4,14 2025-09-25 13:49:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.