Typ raportu: EBI Tytuł: Zmiana adresu strony internetowej i adresu e-mail Emitenta Zarząd TrustBTC S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej jako „Spółka”) informuje, że w dniu dzisiejszym zmianie uległ adres strony internetowej Spółki z dotychczasowego: www.immersion.games/ na nowy: www.trustbtc.pl/ Stosownie zmianie uległ również adres e-mail. Aktualnie właściwym adresem e-mail jest: hello@trustbtc.pl Numery telekomunikacyjne nie uległy zmianie.
Nie dzisiaj, chętni są do oddawania to nie ma co przepłacać? Uwalą na koniec i jutro znowu będą oddawać a do 2zł przemieli się cały FF a wtedy może rosnąć do nieba. Co ważne Leonardo już liczy zysk więc będzie cicho na papierze.
chodzi o wyzbieranie akcji, a że ludzie sypią (taki Leo, polityczny co kupi i sprzeda na stracie) to kręcimy się jakby w kółko :)
a jednak coraz wyżej się wspinamy po ścianie strachu :)
jak pisałem - cierpliwość to jest klucz do sukcesu a nie 5 -10% na DT w dzień. Wiem że palec świerzbi żeby kliknąć jak się ma zysk, są jednak momenty ze warto poczekać kilka m-cy :)
Naganiaczy 105k leży spokojnie jeszcze będą się zabijać o moje 2% jak braknie akcji akcjonariusza większościowym centurion niech kupuje ale ragnar won.
Pocieszę cieknij adoratorku bez umiejętności liczenia :)
Kupiłem sporo akcji w przedziale 1.2-1.3 bo widziałem że centurion kręci bat na naiwna ulicę - korciło mnie aby sprzedać dzisiaj przy 1.5 ale tym razem odpuściłem i czuję zew jutro tego pożałuje jak kurs wróci do 1.3
Game is on
A gdzie te 100 PLN kłamczuchu ??
Albo przynajmniej te 2
Jak będzie dwa to ci pokaże screena i wtedy takim plotkom jak ty opadnie szczęka :)
Oj dajesz mi dużo rozrywki :)
Kupując akcje TrustBTC otwiera się ekspozycję na bitcoina, jak na razie to 4,5 sztuki czy 6 sztuk? Jeśli zaczną kupować obligacje za miliony zamienne na akcje kurs powinien wystrzelić, jest jeden problem walne które chce zmienić nazwę i profil działalności? Aaa twierdzi że to blef od centuriona aby złapać tanie akcje przed emisjami obligacji jak zapowiadali.. Dzisiaj ostatni dzień zakupu akcji aby zarejestrować je na walne..
Wg optymistycznej wersji te 2,9 mln sztuk akcji w wolnym obrocie to być może skarb nieodkryty ale tego dowiemy się na walnym 23 kwietnia. Centurion i ragnar to spekulanci pierwszej ligi będą chcieli zarobić ile się da, leo i polityczny wciąż na pokładzie i każdy chce zarobić, wrażeń nie zabraknie ? Niech się dzieje!