Myślice że takim Panom jak Miłek i reszta to nie naręke takie spadki . Przecież będą mogli obkupić się po taniej cenie i czekać na longa . I zarobić gróbo oni są cierpliwi . A kierunek 70 + -- .
Po tym co zrobili od 240 do 90, bez odbić, to się nie dziwię że nikt już nie jest zainteresowany tą spółka, tym kłamstwem i układem. Mendy milkowe uwaliy kurs a teraz szukają zaufania... Latami go już nie zdobędą... Klamcy
Niech dalej uwalaja i sztucznie trzymają cenę. Ja już nigdy nie kupię towaru od Milka, moja rodzina również. A akcje mogą sobie na koncie leżeć. Nie sprzedam ich
Ja kupuje u Pana Miłka i jestem zadowolony z zakupów.
Odnośnie akcji to sytuacja jest trudna.
Krótkoterminowo zjazd do 70+.
Jak agresja koalicji Epsteina nie zakończy się szybko to mamy głęboki kryzys gospodarczy i wszystkie tego negatywne skutki na wiele miesięcy.
Nie wprowadzaj w błąd nie ma dolnego limitu kursu do skupu - mial byc 130 ale sie z tego wycofali. Wiedza ze wyniki będą słabe i kurs mocno zleci to po co mają teraz kupować coś co bedzie duzo tańsze...
Wiedzieli że można kupić taniej po co przepłacać akcje raz na górze raz na dole teraz jest dołek myślę że warto zainwestować ale nie na krótko pieniądze lubią czas ciszę a tutaj tylko jazgot więc ciiiiiiiicho i spokojnie a kasa sama przyjdzie