Hipotetycznie ktoś może wywalać i uwierzyłabym w to gdybym nie siedział i nie obserwował arkusza od 3 lat.
Teraz to czysta manipulacja kursem wspomagana sentymentem na całym gamedevie.
A KNF i tak nic z tym nie zrobią bo oni nic nie robią w celu ochrony inwestorów.
@Ori dokładnie tak jest, dzisiaj to widać jak na dłoni, nie wiem czy wyrzuca z powodu zmęczenia czy potrzebuje kasy na co innego ale pewne jest że ktoś nie patrzy i sprzedaje to co ma, podjął decyzję lub był zmuszony i wyrzuca, albo myśli że odrobi gdzie indziej
tutaj są byli ludzie co mieli po 10-50 k akcji
to jak ktoś miał np. z 25 k to tak wyrzuca i zanim wywali wszystko to trochę uwali kurs
a jak jest do tego kilku innych sprzedających to spadamy z np. 10 na 7
nie ma zainteresowania gamedevem to żeby ktoś zaczął zbierać od tych co wywalają to musi to być na spadku
@Ori nie chce mi się więcej o tym dyskutować , to forum jest już tak zaśmiecone że szkoda gadać
więcej się pod takimi wątkami nie mam zamiaru udzielać
Ta..i teraz tacy się obudzili i nagle sprzedają. Nie mieli okazji (pewnie byli w śpiączce przez ostatnie lata)wyżej tylko czekali aż będą mieć kilkadziesiąt procent straty.Tak zachowują się poczatkujacy a nie ludzie którzy tu wpakowali po kilkaset tysięcy złotych. Nie łykam takiej argumentacji.
byli cały czas od 40 zł do 7 zł, każdy uaktywnia się na innym poziomie, cały czas jest przewaga sprzedających nad kupującymi i dlatego spadamy
no po obserwacji myślę że teraz jest to w miarę wyrównane, teraz powoli brakuje już desperatów i zaczyna przybywać tych co uznali że przy tej wycenie można wejść