• OT DLACZEGO :) Autor: ~HALI [77.253.169.*]
    Nowa emisja akcji była po cenie 2,25 euro, czyli jakieś około 9,5 pln, tak więc nic dziwnego że wycena akcji osiągnęła te 9,55 i na tym punkcie osiągnęła swoje minimum, teraz tylko UP :)
  • Re: OT DLACZEGO :) Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    ale emisji u nas nie było , a cena bardzo zależy także od EUR....nadal jest silny wywalający....
  • Re: OT DLACZEGO :) Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    uffff....w Austrii już ostre zbieranie....jeszcze dzisiaj może na plusie....
  • Panowie spox! instytucje które kupily z czasem dobiorą. Autor: ~jack [94.72.116.*]
    Bo mają mało akcji a w wolnym obrocie też NIE! ma.Te spadki to palenie głupa bo wszyscy siedzą wystraszeni a ten ktoś "duży" wyrabia co chce.Trzeba się więc do niego dostosowac i ZARABIAĆ!!! proste jak drut.A jeszcze jedno-NIE! wypisywać głupot na forum o cenach 16-19.pln. itd. jak najpierw zaliczamy 9,xx i NIE!!! udawać analityków-wielkich znawców rynku a już w szc.Badziewiaka który sie kieruje swoimi prawami "wolna-amerykanka" czym wiekszy burdel tym łatwiej zarobic.I niestety Ja jestem tego wyśmienitym przykładem-ZAWSZE ZARABIAM!!!!!!!!!! i to bardzo dobrze.Pozdro-będzie lepiej.
  • Re: Panowie spox! instytucje które kupily z czasem dobiorą. Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    no i tak jak pisałem już dzisiaj chyba na plusie.... http://www.wienerborse.at/marketsearch/?SEARCHVALUE=Warimpex
[x]
WARIMPEX 0,78% 2,60 2025-09-23 16:38:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.