Pr,eciez to było wiadome od początku. Wiadomo że Singapur przyjmie odwołanie od odwołania i jeszcze kupa czasu. Mówiłem że będzie 2.2 i było i jeszcze nie raz będzie.
Prawnicy sami się zaorali. Jak ktoś daje w prawie możliwości że można złożyć odwołanie od przegranego odwołania, i wszystko sztucznie przeciąga się latami, to niech firmy prawnicze bankrutują, kij im w oko.
Dokładnie jak ja nienawidzę tej mafii sędziowsko-adwokackiej sprawy o głupią granicę potrafią ciągnąć 15 lat a później jęczą że mają po 500 spraw na sędziego tylko tu jest układ każdy się musi wykrzywić sędzia adwokat prokurator
Od wyroku to spadek o 97 % … ale oni codziennie razem z całym akcjonariatem zarabiają ogromne odsetki …. Kurs LCZm pokazuje kierunek gdzie po kolejnych kolarskich podbitkach wyląduje to g***wno … No ale taki podatek od marzeń … niech dalej czekają .
Pedro widać bez akcji ale trochę masz stresa e może jednak będzie ta miedz a może jednak zapłacą ten 1.4mld a lcm przecież powinni to przewidzieć że kasa 26/ 27rok .
…. Gwarantuje ci że ten kurs nie zobaczy 3 z przodu na dłużej jak kilka sesji i to w porywach a ostatecznie wszystko weźmie w łeb i spuszcza w kibel na groszówki … aha zapomniałem … Ben obiecał wam nagrodę która forum napompowalo do 2 zł :) … jak dywidenda jeżeli wogole bedzue wyniesie 20 gr to bedzue cud - to chyba wszystko w tenacie tej spółki która służy tylko kolarzom
Dzisiejszy spadek LCM to bezpośrednia reakcja rynku na raport półroczny z ogromną stratą spowodowaną przegranymi sprawami oraz zapowiedź braku dywidendy
Łączenie chwilowego ruchu kursu LCM z brakiem wypłaty to tylko Twoja interpretacja. Fakty są takie, że procesy prawne i finansowe nie zależą od dzisiejszego notowania. Ja wolę trzymać się danych, a nie emocjonalnych skrótów.
Nie ma co się oszukiwać, bo gdyby przelew miał być w najbliższych tygodniach, to LCM by się tym bronił i informował o tym akcjonariuszy, a nic takiego nie robili.