• Dlaczego PLW pozbyło sie Movie trochę historii Autor: ~Lars [195.136.101.*]
    Prezes KK z PLW ceni sobie spółki które wypłacają dywidendy zdają relacje inwestorskie raz na miesiąc ewentualnie raz na Q
    Movie na początku jak wiele spółek w hossie płaciło dywidendy oraz komunikacja była na dobrym poziomie
    Prezes Wczesny z Movie Games chciał iść swoją drogą obrobić wałki sprzedając akcje poniżej progów na słupy z tego co teraz wychodzi
    Na dzień dzisiejszy mamy 80% akcji u zwykłych inwestorów
    Prezes Movie Games jest spalony na każdym możliwym froncie
    Czekają go jeszcze różne problemy
    Dzisiaj będąc w grupie PLW zyskali byśmy bundle z wieloma hitami plus RT2 i CMS w bundlach bił by wszelakie rekordy
    Ale niestety 99% z nas wisi tutaj a ten..... robi sobie jaja .
    Może kiedyś uda się wyjść z tego bagna póki co widzę na 28 zł i jestem załamany . Mam też dużo akcji Roada ale na szczęście zakup po bardzo dobrej cenie
    Podsumowując mamy mega kłopot z tym durniem do tego słaby sentyment . Jakby ktoś chciał zebrać jakąś ilość akcji do odwołania prezesa może na mnie i moich dwóch kolegów liczyć łącznie ok 30k akcji
  • Re: Dlaczego PLW pozbyło sie Movie trochę historii Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    i piszesz to w jakim celu ?
    DDSy mają bundle np. z Crime Simulatotor, i uwierz mi że jeśli RT2 będzie dobrą grą to też nie będzie problemu z bundlami
  • Re: Dlaczego PLW pozbyło sie Movie trochę historii Autor: ~jb [185.242.252.*]
    Ty dalej wierzysz że akcje które sprzedal Wczasniak lecą w rynek? To chyba w międzyczasie je kilka razy romnozyli. Tu ktoś uwala kurs.Po co? Nie wiem. Wcześniakowi krzywdy tym nie robi bo mu nie zależy na kursie. Chyba że chce odkupić to co sprzedał. Tylko po co mu akcje jak i bez nich robi co chce.
    co za bzdury i głupoty, nie idzie już tych waszych postów czytać,
[x]
MOVIEGAMES 0,72% 8,36 2026-05-19 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.