Dnia 2026-03-31 o godz. 13:41 ~As napisał(a): > Problemem w tym, że ta spółka nie udziela żadnych informacji
Jakich informacji oczekujesz i co się po tych informacjach spodziewasz? Miałeś mnóstwo informacji kiedy były wystawiane ukryte zlecenia po circa 24zł opchnęli papier ile mogli w tej cenie, mieli na to kilka miesięcy. Następnie spuścili ja g. w kibliu i wydrukowali po 15zł. Teraz opychać przez rok po 20zł później sesja webinarów spuszczenie w kiblu na 10zł i wydrukowanie po 5zł. Jedyne informacje jakie mogą mieć znaczenie to te podane przez ESPI innym można się podetrzeć tak jak podtarli się akcjonariuszami robiąc ten wałek.
Dnia 2026-03-31 o godz. 15:26 ~kuna napisał(a): > Dnia 2026-03-31 o godz. 13:41 ~As napisał(a): > > Problemem w tym, że ta spółka nie udziela żadnych informacji > > Jakich informacji oczekujesz i co się po tych informacjach spodziewasz? > Miałeś mnóstwo informacji kiedy były wystawiane ukryte zlecenia po circa 24zł > opchnęli papier ile mogli w tej cenie, mieli na to kilka miesięcy. > Następnie spuścili ja g. w kibliu i wydrukowali po 15zł. > Teraz opychać przez rok po 20zł później sesja webinarów spuszczenie w kiblu na 10zł > i wydrukowanie po 5zł. > Jedyne informacje jakie mogą mieć znaczenie to te podane przez ESPI innym można się podetrzeć > tak jak podtarli się akcjonariuszami robiąc ten wałek.
Porównaj to sobie z takim Captor, tam też był kurs zdołowany ale emisję zrobili jak kurs odbił prawie 3x z 30 do 80 i emisja była procent czy 2 niżej niż cena rynkowa. Program motywacyjny jest zdaje się po 175zł z komentarzem że motywacja nie może niżej niżej niż było IPO jeżeli "wszyscy zarobią to My też" takim komentarzem to zostało okraszone!!! Tylko tam akcje mają założyciele a tu firma przejęta jest przez najgorszy sort finansowych hien ta emisja niestety nie pozostawia wątpliwości z jakimi ludźmi mamy do czynienia. Na tym raczej skończę wylewanie frustracji ale dopominanie się o informacje od notorycznych kłamców lekko mnie strigerowało jakim naiwnym trzeba być żeby liczyć że tem razem powiedzą coś na czym można polegać. Tylko ESPI reszta jest spuszczenia w kiblu.