• wyniki Autor: ~ds [93.180.182.*]
    co tu się odwala? 65 mln straty i miliard kapitalizacji?
  • Re: wyniki Autor: ~Roman [195.116.5.*]
    No to mamy wyczekiwaną informację ze spolki ... szkoda gadac
  • Re: wyniki Autor: ~Kondi [46.113.2.*]
    NN zwiększa udziały mo.ze wyniki już znał, jak myślicie dlaczego ?
  • Re: wyniki Autor: ~Symbian [37.31.50.*]
    Bo są skończonymi frajerami?
  • Re: wyniki Autor: ~AImaster [5.184.206.*]
    Spokojnie. Zobaczymy co bedzie na konferencji. Myślałem że na giełdzie inwestuje się w przyszłość a to wyniki za poprzedni rok
  • Re: wyniki Autor: ~Ma [31.0.69.*]
    Dokładnie, wyniki są za zeszły rok a wiadomo było, że rewelacji nie będzie, także przyszłość się liczy
  • Re: wyniki Autor: ~BUM [185.216.181.*]
     Wzrost przychodów rd/r o ponad 53% i wszystko w temacie.
    Koledzy znowu nawijacie to samo...
    Nic się nie zmienia tylko straty pozostają jedyna stałą w tej firmie. Bez kontraktów zjazd i tyle w temacie
  • Re: wyniki Autor: ~Robert [80.52.209.*]
    Roman, jesteś dla mnie zastanawiającym człowiekiem.
    Z jednej strony napisałeś kiedyś, że masz akcje DW
    Z drugiej cały czas narzekasz na spółkę, nigdy nie widziałem w twoich wypowiedziach nic pozytywnego
    To jakbyś miał żonę, na którą ciągle narzekasz jaka to nie jest beznadziejna.
    To nie lepiej się rozstać, po co tracić czas i się frustrować?...
    Cześć Robercik
    To prawda akcje posiadam i to od dawna. A moje wypowiedzi to tylko stwierdzenie faktów. W odróżnieniu od euforycznych naganiaczy na wzrosty twardo stąpam po ziemi.
  • Re: wyniki Autor: ~Symbian [37.31.50.*]
    Nie wiem jak długo bawisz się na GPW ale parę lat temu inwestujący w Data mówili to samo. Mijają kolejne lata a zysków nie tylko nie widać ale każdego roku od lat są potężne straty. To jest firma do prania kasy z tego wynika
  • Re: wyniki Autor: miloszherbert [37.30.62.*]
    Od 17 marca znaliśmy szacunki dotyczące skorygowanej straty EBITDA i przychodów.  
    Zaskoczeń nie ma. W 2025 wzrosły przychody, poprawiono rentowność i pozyskano istotnych klientów. Spójrzcie też na lejek sprzedażowy na stronie 6 sprawozdania z działalności Grupy i odwołanie do case study z Ally Financial na stronie 3.
    A co do kapitalizacji. Kapitalizacja wynosi ok 880 mln, a nie miliard.
    Spółka zakończyła rok z gotówką w wysokości ok 60 mln zł,  dodatkowo pozyskała w marcu ok 116 mln zł. Obecna kapitalizacja dla tego typu spółki jest, mówiąc łagodnie, nikła.
  • Re: wyniki Autor: ~enter [31.60.34.*]
    niektóre posty nie są wprawdzie pisane różową czcionką
    ale wyglądają jakby były pisane przez bardzo różowe okulary
  • Re: wyniki Autor: ~akak [95.98.134.*]
    A ty przyszedłeś tutaj posty czytac a moze cos o Sprawozdaniu ?
    Ich już nie ma na spółce widać rano sprzedali nareszcie hehe
  • Re: wyniki Autor: ~Luke [91.220.222.*]
    Dajcie prosze info, bo temat wpadł mi teraz na biurko i zastanawiam się, czy coś z tym zrobić, czy wywalić do kubła. Obroty rosną mizernie, strata koszmarna, Zarząd komunikuje się dość sporadycznie. Na czym polega fenomen tej spółki i jakie są prespektywy na przyszłość?
    Wykrywanie oszustw: studium przypadku DataWalk https://share.google/sRAcxlrdhW0O96uoV masz case study
[x]
DATAWALK 2,36% 130,00 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.