Jest to moja pomyłka w interpretacji przepisów. Spółka nie wyznaczyła żadnego deadline. Konferencja 22 kwietnia wszystko wyjaśni ( wyniki pewnie będą wcześniej ).
Nię pękajcie na finiszu
TE pomyje wylewane na Bena nijak się mają do jego ZŁOTYCH STRZAŁÓWW są to KARSKI I DĘBIŃSKO W POLSCE za to są odszkodowania ale STRZAŁY BYŁY ZŁOTE BO ZASOBY SĄ OGROMNE
Dnia 2026-03-31 o godz. 13:50 trueandrzej89 napisał(a): > Wiem że kara musi być, ale już mam nauczkę i więcej nie trzeba ...
..., wielkim pocieszeniem dla Ciebie niech będzie to, że może kilka osób zwróciło na to uwagę, a za co przepraszasz wszystkich. Już Ci wcześniej pisałem, że nie warto rzucać perły przed wieprze...
Dobrze, że prostujesz, ale spekulacje typu „wyniki pewnie będą wcześniej” to znowu tylko Twoje założenia. Ja trzymam się faktów i komunikatów spółki a te nie wskazują na żaden termin poza konferencją.
Tak to moja spekulacja, ALE faktem jest że jeżeli Ben pojedzie na konferencje, bez wyników to będzie kompromitacja wszechczasów, nikt o zdrowych zmysłach czegoś takiego nie zrobi.