Czekamy na monachium, tam wszystko sie wyjasni. Jakby była lipa, to Ben by sie tam nie pchał ...
Stawiam że espi nie ma z powodu zobowiązania o poufności
Tzn że ma w dupie akcjonariusze i w sumie dla mnie to wychodzi na oszustwa. Mam akcje będę trzymał , ale jest to gość niepoważny że swoimi 10 fundami BNP, ja, dy wie że to jego Fundy, gdyby tam nie miał większość udziałów... To miał y sam d
Na siębIE więcej akcji, a tak co nie ma go nawet w top20? I innych dyrektorów? To w sumie śmierdzi
No i mamy 31 marca. ESPI brak. Gratulacje dla Zarządu za 'precyzyjne' dowożenie własnych harmonogramów. Prawnie pewnie są kryci, ale wizerunkowo to jest amatorka.
Ale wiecie co? Nie dajcie im tej satysfakcji i nie sypcie akcjami tylko dlatego, że Ben spóźnił się z mailem. Rdzenie w magazynie nie wyparowały, a Monachium za 3 tygodnie zweryfikuje, czy to milczenie to strategia pod wielki finał, czy zwykły bałagan. Ja trzymam, bo gram pod dane geologiczne i dywidende, a nie pod kalendarz, którego zarząd nie potrafi obsługiwać. Powodzenia dla tych, co będą sypać pod dyktando Spółdzielni.
Daj już spokój, dlatego jest tak na kursie jak jest, to samo może być z dywidendą, bo co szkodzi obiecać. Badania wcześniej podał tylko dlatego bo potrzebował zrobić zagrywkę pod emisję, a tera ma już drobnych w czterech literach on kasę ma, wy macie marzyc i śnić dalej. Ale wielu pod tem marzec nadziałeś na haki, w tej spółce nie ma nic pewnego i tak ma być bo dzięki temu szwagry robią kółka.
Niektórzy się cieszą (krecik i spółka mają paliwo do FUD), że nie ma ESPI 31 marca. Ale spójrzcie na fakty, ostatnie wyniki (6 rdzeni) mieliśmy w listopadzie. Od tego czasu – 5 miesięcy ciszy. Myślicie, że przez pół roku laboratorium nie przebadało 41 próbek? To jest fizycznie niemożliwe.
To milczenie to nie jest brak wyników. To jest świadoma strategia. Skoro spalili termin Q1, to znaczy, że te dane są dla nich zbyt cenne, żeby je wystrzelać teraz. Wszystko idzie pod Monachium (22.04). Tam Ben musi pokazać komplet, a nie ochłapy. Kto teraz sypie ze strachu, ten oddaje akcje przed samym finałem
Andrzej 89 myślę że oni jednak nic nie mają bo te rdzenie co podali to są wybiurczo podane wg mnie najlepsze od 11 do 40 a nie po kolei zobaczymy ale wg mnie tutaj mamy tylko arbitraż i 1,4.mld z odsetkami a Tannenberg I Grenlandia są po to żeby sobie dodrukowac jeszcze akcji.Zobaczymy co jeszcze mogą zepsuć ( dla zaniżania kursu )w kwestii wygranego arbitrażu .
Basior Firma, obecnie znana jako GreenX Metals, została założona 27 czerwca 1957 roku. Oznacza to, że jej historia trwa już niemal 69 lat oni się ślizgają od lat mają to opanowane do perfekcji teraz przecież też będą drukować i trzymaja kurs ale wyrok arbitrazu 1.3 mld zł jest i tego spolka nie odkręci odsetki lecą ( ale i zobowiązania dla lcm coraz większe mogliby już zacząć windykacje.