• Ostrzeżenie Autor: ~Rob [46.112.236.*]
    Myślę,że już jest oczywiste kto sypał akcjami i jaki tu jest cel dzisiejszych bredni,kolarz liver i jego grupka są bez akcji,próbują wszystkich teraz przekonać,że ewentualnie brak jutro komunikatu że spółki daje powód do utraty wiarygodności a co za tym idzie ale wprost nie pisza-sorzedazy akcji i pozwoli to na kolejne kółko cwaniaków,oj słabi i bardzo czytelni jesteście kolarzyki,znikajcie wszyscy z waszymi bredniami ,giełda zeszła na psy, cwaniak na cwaniaku,zero klasy
  • Re: Ostrzeżenie Autor: ~Rob [46.112.236.*]
    No i zerknijcie jak się od rana produkują kolarzyki,kilka ników na jednym wątku,wszyscy z jednej paczki,zasiewają ziarno zwątpienia, delikatnie sugerują,że to byłaby głupota teraz sprzedać ale spółka niewiarygodna,mam nadzieję,że nikt się nie nabiera na ich zagrywki,a liver że swoją grupą nie będzie miał satysfakcji,że znowu zabiera pieniądze innym,jak już kiedyś pisał, właśnie przez takie szuje człowiek czasem się zastanawia,czy to jeszcze giełda, gdzie znaczenie ma naprawdę to co się dzieje na danej spółce,czy już tylko znaczenie ma,kto kogo oszuka,zmanipuluje i pyknie swoje koło,mam nadzieję,że na tych cwaniaków znajdzie się większy cwaniak i da im solidną lekcję,tu nie ma merytorycznej dyskusji,tu są rozgrywane gierki na wielu aktorów,ale wszystko już widać czytelnie, chyba naprawdę czas ich goni bo już nawet odpisują sobie nawzajem tak szybko,że tylko wzbudzają moje politowanie swoimi zagrywkami,mam nadzieję,że naprawdę nikt się już nie nabierze
  • Re: Ostrzeżenie Autor: ~Bee [5.180.61.*]
    Tekst Anżeja 89. „ Ale wiecie co? Nie dajcie im tej satysfakcji i nie sypcie akcjami tylko dlatego, że Ben spóźnił się z mailem”. Hahaha Nie wiem skąd ich biorą, ale są słabiutcy. Ręce opadają.
    Gość naprawdę myśli ,że jest genialny,a jest tak czytelny w tych swoich manipulacjach,że aż żal gościa,no i jeszcze notowania w Australii im się psocą do ich narracji, myślę ,że tym razem ich soczyste koło nie pyknie,sam jeszcze coś szybko spróbuje zabrać tym cwaniakom,choć już nie planowałem dobierać,ale bardzo nie lubię takich zagrywek i choć trochę im popsuję plany,mam zupełnie inne,dość staromodne spojrzenie na giełdę i inwestowanie, jestem cierpliwy i kieruje się swoją intuicją i własnym rozumem,manipulacje pod kółka mnie irytują,trzymam kciuki za normalnych inwestorów,kolarzy toleruje na ścieżkach rowerowych,gdy jadą na mojej drodze i to jeszcze pod prąd,nie toleruję
  • Re: Ostrzeżenie Autor: trueandrzej89 [46.112.82.*]
    Mam dokładnoe takie samo zdanie o giełdzie i inwestowaniu. Wczorajsze zamieszanie z MAR i deadline to moja pomyłka, zostałem pożytecznym dla spółdzielni idiiotą i przyznaje się do tego!! Sprzedaż akcji metr przed metą to najgorsze co można zrobić, do konferencji wszystko się wyjaśni
    Trwaj sobie w swoim liverowym błędzie.
    Ja mam zamiar doczskać finału, a takie zagrywki zarządu w połaczeniu z wiekoletnim intensywnym dociskiem i propagandą utsierdzają mniecw słuszności decyzji.
  • Re: Ostrzeżenie Autor: ~Bee [5.180.61.*]
    Anżejku proszę cię skończ ten tani teatrzyk bo twoich wypocin nie da się czytać. Jak myślisz, że uwolnisz jakieś akcje to się myślisz. Nic nie zbieracie. Wystarczy popatrzeć na chwilę na zlecenia. Cały obrót animatora 99%. Czas was zweryfikuje
    Na moim własnym wątku nie mogę odpisać kolarzykowi, manipulacje poziom hard
    Jestem akcjonariuszem od 2022 roku i od wtedy sie tutaj udzielam. Od pazdziernika zeszkego roku (
    przemiana krecika) aktywnie zwalczam kocopoły spółdzielni, przez te 4 lata pierwszy raz napisałem coś co można uznać za krytyczne wobec spółki i od razu to prostuje przyznając się do błędu.
    Ty od kilku miesięcy robisz ze mnie livera i zarzucasz mi koła i piruerty, a na proźby o uzasadnienie swojego zdania odpowiada cisza lub argument o "stylu pisania". To już jest żenujące ...
    No, ale śmiało, zatruwaj studnie dalej i żyj w swojej liverowej rzeczywistości
[x]
GREENX 1,82% 2,35 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.