Wpis w stylu jak niedawny wątek o tytule: "Rekomendacja 15" a w treści: "Czekam na taką".
:D
Dopisałbyś, że te ochłapy to dopiero propozycja którą musi jeszcze zatwierdzić ZWZ. Abstrahując już od tego jaki wpływ ma ta czcza informacja na cokolwiek. To, że planują 20 groszy to już się dzisiaj dowiedziałeś.
Jak wynika z komunikatu jest to rekomendacja zarządu. Nie widzę przeszkód aby skarb państwa miał tych terminów nie zatwierdzić bo każdy chce kasę jak najszybciej. Chyba, że je przyspieszy ale nie wydaje mi się bo nie mogą być wcześniej niż WZA.
Ale problem jest taki że napisałeś to w ten sposób jakby dywidenda była już klepnieta, a nie jest. Wprowadzasz ludzi w błąd. Na tym forum jest gość który straszy ludzi KNFem więc musisz uważać, żeby nie doniósł na ciebie. Jak WZA zatwierdzi dywidendę to można sobie pisać do woli. Na chwilę obecną dywidendy BRAK.
Niestety w linijce nie zmieścił się cały komunikat żebyś łoren zrozumiał. Dlatego zamieściłem link ale jak widać tylko ciebie przerosło bo reszta sobie z tym poradziła. A jak tam mój stary nick? Ukradłeś go i nadal nie przyniósł ci spodziewanych efektów i czepiasz się byle czego aby tylko zwrócić na siebie uwagę bo już nie masz argumentów na spadki...
Chodzi o tytuł posta który błędnie sugeruje że dywidenda jest już ustalona co jest kłamstwem bo nie jest. Tytuł wprowadza w błąd. Zobaczymy co ma to powie KNF.