• No ynwestory Autor: ~Rocker [80.48.31.*]
    Chyba sie nie doczekacie tych 12zł
  • Re: No ynwestory Autor: ~males [83.21.224.*]
    Nie takie cuda giełda widziała, może być 32 i może być 12, jeszcze produkcja daleko od uruchomienia. Z prasy wiem że 300 ( tyle maja od udziałowca) mln na uruchoimienie takiego zakładu od podstaw to troche mało, więc kase trzeba zorganizować, najprościej przez dodruk a to wiadomo z czym się łączy.
  • Re: No ynwestory Autor: ~PanJan [80.238.106.*]
    Akurat uważam, że dodruk jest niemal pewny. Zaraz mnie zjedzą wszyscy co mają klapki na oczach :)
  • Re: No ynwestory Autor: ~Olo [83.24.19.*]
    Straszcie dalej trolle spadkowe.
    A tymczasem fakty: BEZ EMISJI NOWYCH AKCJI!

https://strefainwestorow.pl/debiut-ipo/niewiadow-polska-grupa-militarna-debiut-na-gpw

"Dokładna data debiutu na głównym rynku nie została jeszcze wyznaczona, jednak spółka już jest w pełni przygotowana do tego procesu operacyjnie i formalnie. Samo przeniesienie notowań z rynku NewConnect na główny parkiet GPW odbędzie się bez emisji nowych akcji". 
    No, jesteś jednym z tych co mają klapki. Ja nie mówię, że przejście na GPW będzie się wiązało z rozwodnieniem tylko mówię, że w dalszej perspektywie jestem niemal pewny, że to się wydarzy bo jak się nie wydarzy to wsadź sobie między bajki 50 PLN przy takiej płynności. GPW czy nie GPW zaden poważny gracz nie kupi śmiecia co ma ff na poziomie 13%. Jak już kupi to jak wspomniał niżej Zełus bezpośrednio od źródła a nie z ulicy, nawet on ma czasem rację tylko ma niewysublimowany sposób komunikacji.
    Jak nie rozróżniasz trolli spadkowych od kogoś kto ma szerszy wgląd to Twój problem.
  • Re: No ynwestory Autor: ~NN [5.173.158.*]
    Masz rację. Przy tych 30 czy więcej to mogę nawet lekko rozwadniac. To zrobi wtedy tylko lepiej płynności i finalnien kursowi tez, wg mnie.
  • Re: No ynwestory Autor: ~Takitam [5.173.147.*]
    Pewny jesteś? Masz najnowsze informacje o serii G?
    Za 2 dni możesz się zdziwić
  • Re: No ynwestory Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    dodruk nie dodruk ale swoje robią - niestety trampek realizujący swoje interesy spycha akcje w dół - Niewiadów wbrew pozorom nie stoi źle bo Fider wycneiła papier na 5 zeta tutaj i jakoś 4,60 na progunie (gdzie ma być druga noga ale pod 40mm) więc obecna cena nie jest atrakcyjna dla instytucjonalnych którzy po wejściu na głowny chcieliby "cos kupić" - jesli już to zapewne "odkupić" od cpara i reszty z "szarej strefy" - zapewne wyżej bo Fider zaryzykjował grubo to taniej dostał a teraz gdy linie kupione montaż w toku a testy trwaja zapewne wycena papiera będzie wyższa - no ale nie 16 zeta panowie ;) - obecne podrygi to spekulanta gierka aby nasycic się tym co moż eleszczu wydac a potem mając kabze pełna zrzuci tym co chętni w pakietach (na progunie po 6 zeta ktos mocno wydoił więc składa się zacnie )
  • Re: No ynwestory Autor: ~males [83.21.224.*]
    Czy linia jest już montowana ? Kto ma wiedze na ten temat. Ja nie jestem taki pewny, nie wiem czy już hale i inne obiekty są gotowe do montowania linni. Ponato produkcja amunicji to nie piekarnia, trzeba mieć dopuszczenia certyfikaty itd. Może ktoś ma wiekszą wiedze w tej sprawie.
  • Re: No ynwestory Autor: ~Mirasoul [37.248.219.*]
    Gdzies na forum byl odnisnik do informacji, ze linie produkcyjne sa wdrazane. Poza tym byly ogloszenia o prace dla elaboranta etc. Chyba cos tam powstaje:)
  • Re: No ynwestory Autor: ~Kiero [193.227.221.*]
    Linia montowana? jak tam nawet hali nie ma :D
    Panowie nikt nie pisze o emisji serii G początkiem kwietnia? Forum obserwujecie a informacje nie potraficie znaleźć
    Seria G trolu to była w KRS już w październiku.
  • Re: No ynwestory Autor: ~Olo [83.24.19.*]
    Oj trolle spadziowe, postarajcie się bardziej.
    Piszecie o tej emisji serii G, która odbyła się w październiku?

Fakty o serii G:
    • Emisja serii G już była
    • Akcje zostały objęte i opłacone
    • Liczba: 1 560 000 akcji
    • Cena: 0,10 zł (nominał)
    • Zostało to potem formalnie wpisane do KRS (27.10.2025)
    Czyli:
    emisja = zamknięta historia

A tutaj ESPI na ten temat:

https://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/niewiadow,rejestracja-zmiany-statutu-i-podwyzszenia-kap-2025-10-30,ebi,20251030_145655_0000161982

Co wy tacy nerwowi? Bynajmniej widać kto jest na bieżąco, kto ma pewny cel i coś wie o spółce. Trochę się zawiodłem bo myślałem że będzie więcej forumowiczów na mnie ujadać. No cóż warto dalej w cieniu siedzieć i robić swoje. Na 12 nie czekam, wolę wyjście z flagi... wszystko się układa w jedną całość. ZUK Strąporków, tech robotic i żegnamy newconnect. Pozdrawiam
  • Re: No ynwestory Autor: ~NN [5.173.158.*]
    To żegnamy bez smutku. Uja nas to obchodzi
  • Re: No ynwestory Autor: ~Rocker [5.173.21.*]
    *przynajmniej.
    Bynajmniej to wzmocnienie zaprzeczenia.
[x]
NIEWIADOW 0,71% 17,10 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.