Dnia 2026-03-31 o godz. 11:56 ~Wynalazca napisał(a): > Transel, karolekN, obserwujacy, akcjonariusz. To w koncu kim jestes black? Korekta w locie i jedziemy, a ty sie chlodz. Buhahaha najbardziej opluwają daną spółę płatne trolle a potem drobni kolarze którzy sa zmenni jak trzcina na wietrze- gorączkuja się i chłodzą na przemian
Pamiętaj, że to nie na trzymaniu się zarabia tylko na realizowaniu zysku . . . ps. ja wolę zagrać i zabrać 6 x po +12% kumulując, niż czekać latami na +100% za jednym razem, ale ja nie jestem inwestorem . . .
Black, jak ty sie na niczym nie znasz:-) Kolejne forum, na ktorym to udowodniles. Aha, ten sie smieje, co sie smieje ostatni. Czas zmienic forum, black.
Ale ty Płaczek żyjesz tym Blekiem. On już swoje zarobił - miał średnią 9,30, zrealizował zysk i pewnie się cieszy spokojem, a ty nadal codziennie obgryzasz paznokcie w strachu czy to znowu nie będzie następnego cofnięcia się
Jest i klakier blacka czyli black. Ip chociaz znien, karolkuN, obserwujacy, akcjonariusz, diego czy co ty tam jestes. Jak ty swietnie wiesz, co on mial, sprzedal. Sam black tego nie wiedzial. Gratuluje diego vel black. :-) aha, miastowy, wyksztalcony, napisze "ogryzasz". Skladni ostatniego zdania nie komentuje :-)
Dnia 2026-04-02 o godz. 13:24 ~Wynalazca napisał(a): > aha, miastowy, wyksztalcony, napisze "ogryzasz". Skladni ostatniego zdania nie komentuje :-)
--------------------------- Domyślam się, że Diego, którego przy tej okazji pozdrawiam, miał na myśli onychofagię i się absolutnie z nim zgadzam, ale ponieważ ty nie rozumiesz jaka jest różnica między ogryzaniem i obgryzaniem, więc ponownie mnie rozbawiłeś tutaj . . .
Jest i wywolany do tablicy medrzec forumowy od RSI i onychofagii. Co ty bys dzisiaj robil na forum bez AI? Aha, skladni nam nie skomentowales i nie smiejesz sie, ze rosnie, a nie spada jak nam pisales. Twoje alter ego Diego to taki klakierek jak oBgryzasz paznokcie, ze na kolejnym forum maja cie za dbila. AI ci nie wyjasnilo, ze obie formy sa poprawne (stad oGryzek jabłka) tylko miastowy powie "ogryzać". :-)
Black, ja się nie tłumacze, tylko ci wyjaśniam, bo nawet AI cię przerasta. Ty jesteś tak prosty jak futerał na cep i tak teflonowo infantylny. To jak tam składnia diego? Wyjaśnisz nam?
Dnia 2026-04-02 o godz. 14:48 ~Wynalazca napisał(a): AI ci nie wyjasnilo, ze obie formy sa poprawne (stad oGryzek jabłka) tylko miastowy powie "ogryzać". :-)
------------------------- Naprawdę poprawne? Spróbuj ogryźć paznokcie :)))))) ps. Poproś kogoś mądrzejszego od siebie aby ci wytłumaczył tą różnicę . . .
Po "no" stawiamy przecinek. Po co mi Diego, skoro tu jest niszcz rsi i języka polskiego. Aha, sprawdź sobie czy obie formy są poprawne. Moder nie puszczą mi wyjaśnienia. Szkoda. Znowu byś wyszedł na...
Rozłącznie, jak już. Tylko skąd ty to możesz wiedzieć. Tobie się tylko coś wydaje. Błaczku. "Nie miastowy" to określenie osoby, która nie pochodzi z miasta..."
Tak, błaczku, tobie to można łopata tłumaczyć.:-) każdy z zaścianka tak ma? Błaczku,? Twoje kllakierki piszą, że sprzedałeś: ~Diego odpowiada ~Wynalazca2026-04-02 12:48IP 31.61.177.*
Ale ty Płaczek żyjesz tym Blekiem. On już swoje zarobił - miał średnią 9,30, zrealizował zysk.." dobre:))))) śl buhahahaha i rsi ci się chłodzi i czekałeś co napisze 2 dni temu, a tu zonk. Nawet tu jesteś drniem.