Ty pisałeś o korekcie do 7.50? Nie rozśmieszaj mnie. To tupeczek i tup tak mówił, a ty się z nich śmiałeś. Tak czy inaczej wyniki będą dobre bo Moritz nie jest idiotą żeby przyspieszać zły raport.
Jak Moritz poda w czwartek raport ze stratą (a po dzisiejszej sesji wszystko na to wskazuje) to będzie mistrzem swiata Będzie to chyba pierwszy przypadek w historii giełdy gdy spółka poda kiepski raport wcześniej niż zapowiadała. Ze słabymi raportami czeka się przecież do samego końca. Ja pomimo tego, że nie mam TUPa i swojego czasu dużo na nim straciłem myślę tak jak Prorok, że raport będzie dobry, a teraz ktoś specjalnie przerzuca z worka do worka na niższych poziomach by stworzyć wrażanie wywalania (zobaczcie tą tranzakcję 20k po 8 zł - była umówiona jak nic, a kto przy zdrowych zmysłach kupuje taką ilość przed ogłoszeniem kiepskiego raportu). Jest jeszcze jeden aspekt, o którym nikt teraz nie mówi - mianowicie 2 listopada będzie już wszystko jasne co z planem zagospodarowania Siewierza bo to ostatni dzień na składanie uwag co do tego planu. jeżeli rzeczywiście ktoś teraz sprzedaje to nie ze względu na słaby raport tylko może coś wie w sprawie planu jest może jakiś protest albo coś takiego. Tak czy inaczej będzie ciekawie.
Sluchaj, jakby ktos wiedzial ze miasteczko to niewypał to by uciekł stad juz dawno, a takie ilosci co sie miela to co to za ilosci, duzi gracze trzymają, sztuczne zbicie kursu, kto wie moze faktycznie pod tansze zakupy, jakby nie patrzył to okazja jesli raport oki a zgodze sie z kolegami, że słaby raport trzymaliby do konca bo nie byłoby sie CZYM CHWALIĆ, spadki to wg podpucha, chwilowy spadek ceny i tak notabene mega niskiej
Ale nizapominaj kolego o tym Art. 23. 1. Protest może wnieść każdy, kto kwestionuje ustalenia przyjęte w projekcie miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego, wyłożonym do publicznego wglądu.
2. Protest należy wnieść na piśmie, w terminie nie dłuższym niż 14 dni, po upływie okresu wyłożenia projektu hmmm ten protest mogłem złożyć ja lub tupeczek lub jeszcze ktoś inny zainteresowany spadkiem kursu.
Jeśli będą to złe wieści to są już w cenie a co do oprotestowania planu zagospodarowania to wiem jaka jest procedura oddalenia protestu i jakoś mi ono nie straszne ale zostawie troszkę gotówki.
co za wieśniaki specjalnie nie podali go na głównej stronie infostrefy bo była strata,http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=209808&_DocID=400793&_Site=ESPI&_CheckSum=-1241498787
Tez juz powoli przestaje rozumieć ich zagrywki, po co bylo publikowac go wczesniej, mogli zrobic to pozniej, chyba ze szykują cos jeszcze, tu jest wszystko mozliwe, moze eko miasteczko.........wskoczy na tapete, kto wie, za nimi nie trafisz, no nic dalej siedze na moich obligacjach, zapadalnosc pewnie rok, dwa albo 3 :) zaczekamy, trudno, nie popuszcze im mojej kasy
ma tupa teraz przy 7,13 dokupilem
idac brak podazy w kazdej chwili moze odpalic o 10 20 30 % tylko popyt powiesza wiekszy
technicznie ok
wiec pozdrawiam akcjonariuszy