• Prosze o rade Autor: ~Nowy [109.196.89.*]
    Mam srednia 40.4 . Nie wiem czy jutro z rana dokupywac 300 akcji. Wt3dy srednia bedzie kolo 38.0. Czy zarezykowac i kupic 600 akcji- srednia 37. Wiem ze kazdy powie zebym wyciagnal krysztalowa kule. Wszystko niby wskazuje ze akcje powinny odbic w okolice 38, 39. Pytam sie Was bo zaufalem analityka i jestem w dxxx..
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Inwestor [37.248.163.*]
    Ja dobieram na maxa. Wystawiam na 50 i zamykam notowania . Zbierać ile się da.
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    Tak zbierać w okolicach 32 zeta nic wyzej, taki plan mam.
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Jaa [82.27.100.*]
    jest to okazja inwestycjna czy odbije za miesiąc czy za trzy bez znaczenia kupić i zakopać
  • Re: Prosze o rade Autor: ~niedźwiadek [185.172.210.*]
    Za dwa dni jest koniec miesiąca i poznamy szybki odczyt inflacji za marzec. Jeżeli ona wzrośnie w okolice 3% to Dino ma szansę na szybkie odbicie, nawet o 5 %.. Inflacja to wyższe ceny , ale i większa marża na sprzedaży. Sprzedaż akcji po tak dużym spadku nie jest rozsądne. Chyba ,że Goldman Sachs chce całkowicie opuścić spółkę i zacznie sypać akcjami. Zalecam przeglądać rejestr krótkiej sprzedaży KNF, tam mogą wkrótce pojawić się ciekawe informacje
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Lejs [78.159.82.*]
    Pa tym co się stało w piątek dołek na 29.80 PLN jest do wybicia..Jeszcze 20 '/.w dół i można myśleć o zakupach.
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Realista [188.47.107.*]
    Dla spokojnej głowy rozłóż sobie zakupy np. po 100 akcji w 6 dni
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Nowy [109.196.89.*]
    Dziekuje za wszystkie porady. Bede rozkladal kupno po okolo 120 akcji. Wtedy mniejsza strata jak bedzie spadalo i wieksza szansa na szybsze odbicie
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Ktos [188.47.122.*]
    Ja mam 675 akcji średnia 37.25 jak spadnie a alellegro urośnie to sprzedam allegro 1200 sztuk i kupię Dino a jak później spadnie to sprzedam jsw którego mam 700 akcji i znów kupię Dino a jak jeszcze spadnie to sprzedam Bogdankę i za resztkę kasy kupię Dino
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Miecio [91.94.101.*]
    Bez sensu jest wszystko sprzedać i kupić Dino,może odbije a może zanurkuje jeszcze bardziej,teraz masz dywersyfikację a później tylko liczenie na szczęście,dużo spadło fakt ale to spadający nóż,może skaleczyc
  • Re: Prosze o rade Autor: ~Inwestor [31.183.234.*]
    Czyżbyś słuchał porad analityków z yt? Niestety, oni ubierają ludzi w grube palta i wieszaj na haku, nie tylko na tej spółce. Najprawdopodobniej po to żeby poyt podbił wycenę akcji i sami wówczas wychodzą. Nie Ty jeden masz ten problem.
[x]
DINOPL -3,00% 31,03 2026-05-28 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.