Stary jaki wpływ ma to forum na kurs akcji Dino:) Przecież cała ta społeczność ma akcje w sumie za milion złotych i zero wpływu na kurs:) Dino po latach dostarczania świetnych wyników w końcu nie dowiozło. Obserwujemy czy wrócą na właściwą drogę pod kątem marży i tyle. To, że sprzedaż będzie rosła to pewniak, rozjazd jest natomiast w kosztach. Maszyna się zacięła
Ale T-rex ma wiarę we sprawczość i charyzmę forum. Czy to coś złego? Nie! Forum jest po to aby się wypowiedzieć. Coś takiego jak mityng AA w psychiatryku po detoksie. Kto nie był niech żałuje. Będę bronił tezy że uczestnicy forum to nie są sami idioci. Jedni kupują inni sprzedają. W różnych kofiguracjach. Są daytraderzy, inwestorzy od IPO( ja wiem ,że to głupie ale są też tacy) i różne rodzaje mniej lub bardziej traderów długo i krótkoterminowych. No ale Pan na świecie stworzył i małpy i pająki. Ryby i ptaki. Antylopy i robaki. Osmiornice ,żaby i słonie. Drzewa i trawy , morze i niebo. No to co komu wadzą ci różni traderzy o sprzecznych interesach? Osobiście uznaję wszystkie poglądy. Ale jestem człowiekiem więc mój interes dla mnie zawsze będzie najważniejszy. Taka ułomność. A wpływ forum na kursy GPW, NYSE czy innego parkietu jest dokładnie żaden. Szanujmy się może bardziej?