Tak tak, wiem że cyklicznie jest obniżka na kilka złotych ale to też buduje świadomość i rozpoznawalność przed kolejną częścią. Wszyscy się focusuja na LOTF2, i słusznie ale pamiętajcie że pracują też nad kolejnym Sniperem + jakiś RPG - tego mowiac szczerze obawiam się najbardziej.
Mnie natomiast interesuje ile dostaną za udostępnienie LOTF w PSNie..
Liczba aktywnych subskrybentów to 132 miliony.. oto pytanie..
Snipera też widziałem, piękne wzrosty przed nami.
O te RPG się nie martw. Ogromna część prac z LOFT i LOTF 2 zostanie bezpośrednio zaimplementowana do niego. Sam Rudy o tym wspominał. LOTF był wielką bazą skąd teraz czerpane są prace nad kontynuacją i nad nowym projektem RPG. Jeżeli dowiozą terminowo. czyli w każdym roku premiera to sami nie uwierzymy ile siana będziemy mieć na kontach maklerskich. Najbliższe trzy lata to będzie wielkie sprawdzam dla CI Games, jeżeli teraz tego nie zrobią, tj. nie udowodnią że potrafią robić naprawdę świetne gry w które chcą grać miliony graczy to już w ogóle tego nie zrobią. To będzie ich czas mili moi:)
Słusznie zauważyłeś, na ten moment. Ale na giełdach już wiele razy były te momenty. Kostuch też ma rację, teraz dla spółki jest gra o być albo nie być. Mam nadzieję że rudy tego nie spitoli