• PROGNOZA Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    Duzo tutaj wpisow. "Najciekawsze " sa te, ktore innych ostrzegaja. Byly wzrosty dwa po 40 % i jeden 35 % przy bardzo duzych obrotach. Jest powod do takich wzrostow. W piatek do akcji przstapili "wyludzacze " tanszych akcji. Metoda " z w. do w." Wiedzieli, ze jest wielu Inw. o dyzym zarobku. Fundamentala sprawa _ KTO ustawia szlabany na S _ nir ten , ktory chce sprzedawac. , ten nie afiszuje sie. Szlaban jest po to , zeby taniej dokupowac. Wczoraj kilka razy cena zwyzkowala ale KTOS znow zanizal. Godzine przed koncem kupiono szybko okolo 10 tys akcji po 3,20 zl . Dyzurny zarazznizyl cene o 5 %. Na fixingu znow zanizenie _ na koncu zostalo ponad 27 tys akcji na K , dlaczego KTOS nie sprzedal ? NA poczatku roku cena akcji przekraczala 5,30 zl. Spolka jest na dobrej drodze do sukcesu o znaczniu swiatowym. Ewentualne ataki na ten wpis beda bez wrazenia. Jesli ktos jest przeciwny to niech polemizuje na temat wystawianych szlabanow na S.
  • Re: PROGNOZA Autor: ~Tomas [46.205.201.*]
    Widzę to identycznie, aktualna cena to tylko przystanek na drodze do wyższych poziomów. Aktualnie dwie najważniejsze cechy to cierpliwość i stalowe nerwy.
  • Re: PROGNOZA Autor: ~Optymista [91.150.207.*]
    Jestem tutaj od dwóch lat, momentami miałem ogromne chwile zwątpienia, dziesiątki straconych tysięcy bolą, ale uważam, że cierpliwość jest w biotechnologii kluczową cechą, o czym niemal zawsze się przekonuję. Żałuję tylko, że światem rządzi pieniądz i tyle ludzi starszy innych, tylko po to, aby samemu się wzbogacić.
  • Syndrom Sztokholmski Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2026-03-28 o godz. 13:41 ~Optymista napisał(a):
    > Jestem tutaj od dwóch lat, momentami miałem ogromne chwile zwątpienia, dziesiątki straconych tysięcy bolą, ale uważam, że cierpliwość jest w biotechnologii kluczową cechą,

To się nazywa Syndrom Sztokholmski
  • Re: Syndrom Sztokholmski Autor: ~Piter [94.254.230.*]
    Zenus zmieniłeś już pampersa czy jedziesz na jednym
  • Re: Syndrom Sztokholmski Autor: fido_dido [31.0.56.*]
    na nocniku obok, pampersy jednak cos tam kosztuja ,a ze go wyzerowali wczesniej to teraz trzeba sie zemscic na klawiaturze i sprowadzic innych do swojego poziomu nazywajac pureowcami i zrobic z nas leszczy. no ale jakby nie bylo antagonistów swiat bylby nudny
  • Re: PROGNOZA Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2026-03-28 o godz. 11:12 ~INWESTOR napisał(a):
    Spolka jest na dobrej drodze do sukcesu o znaczniu swiatowym. Ewentualne ataki na ten wpis beda bez wrazenia.

"Sukces o znaczeniu światowym"!!!

Nie mogę! zaraz pęknę ze śmiechu.
    Już taki sukces oświatowym znaczeniu miał miejsce w przypadku innego "leku na raka" PBA-0405. Ten sukces światowy sięgnął aż do Promittens
  • Re: PROGNOZA Autor: ~111 [31.0.61.*]
    Zenek odpuść wrescie
  • Re: PROGNOZA Autor: ~INWESTOR [77.65.97.*]
    Zanim pekniesz miales odpowiedziec dlaczego sa stawiane szlabany na S.. Poza tym masz o jedno K za duzo. Dodaj sobie SSSSS......
  • PROGNOZA szlabanowa Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2026-03-29 o godz. 03:13 ~INWESTOR napisał(a):
    > Zanim pekniesz miales odpowiedziec dlaczego sa stawiane szlabany na S..

Ludzie wystawiają akcje na sprzedaż, bo chcą się ich pozbyć, a ten tu widzi jakieś szlabany.

Uważasz, że jest tanio, uważasz, że będzie drożej, to kupuj te szlabany. Zarobisz na tych szlabanach krocie.
  • Re: PROGNOZA szlabanowa Autor: ~Optymista [91.150.207.*]
    Zenek, a jak się wytłumaczysz z tego, że mówiłeś, że akcje z emisji nie wejdą do obrotu?
  • Re: PROGNOZA szlabanowa Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2026-03-29 o godz. 11:26 ~Optymista napisał(a):
    > Zenek, a jak się wytłumaczysz z tego, że mówiłeś, że akcje z emisji nie wejdą do obrotu?

Ja mówiłem?
    Przecież to zarząd was ostrzegał. W swoich oficjalnych dokumentach emisyjnych.
    Po raz kolejny zarząd wystawił was do wiatru.

Zamiast 4 mln akcji masz w dwa miesiące do zabawy 12 mln. Cieszysz się? Kurs zjechał z 7 zeta do 1,5 PLN nadal się cieszysz?
    Teraz zarząd opublikował wyniki Ściemy fazaZERO#2. Comparic wysmażył artykuł, w którym redaktor potłuczony dzban kompletnie pomylił, o co chodziło z białkiem GARP.
    Ciesz się chwilą, która długo potrwać nie musi.
  • Re: PROGNOZA szlabanowa Autor: ~Xp [84.40.156.*]
    Zenek obecnie bez akcji nagina na spadki ,znika gdy kupuje akcje ..to kołkowicz ..
  • Re: PROGNOZA szlabanowa Autor: ~Zenekk [194.15.120.*]
    Dnia 2026-03-29 o godz. 12:19 ~Xp napisał(a):
    > Zenek obecnie bez akcji nagina na spadki ,znika gdy kupuje akcje ..to kołkowicz ..

Weź pod uwagę, że ta heca z podbitką po wynikach Ściemy fazaZERO wersja 2,0 to moja akcja.
    Bądź wdzięczny. Po rękach całować mnie nie musisz.
    Kiedy znowu zajmujesz pozycje ?w poniedziałek znikasz z forum czy czekasz na info ,,?
    Jak już robisz podbitke to pod jakim nickiem wszczynasz euforię ?
  • Re: PROGNOZA szlabanowa Autor: ~111 [37.209.144.*]
    Przestań kłamać w żywe oczy mówiłeś że akcje z PP nigdy nie wejdą do obrotu
  • Re: PROGNOZA szlabanowa Autor: ~Optymista [91.150.207.*]
    Oczywiście, że mówił, ale będzie się teraz wypierał.
  • Re: PROGNOZA Autor: fido_dido [31.0.56.*]
    niech mu ktos w koncu odetnie dostep do neta ,aby sie zajął pomoca mamie w kuchni ,a nie draznił ludzi swoja indolencja
  • Re: PROGNOZA Autor: ~KAZSPOKO [88.156.50.*]
    Wszedzie cie pelno, az nie chce wchodzic sie na forum.Wyluzuj chlopie,jedz na Kube bo tanio.Nie jestes tu najmadrzejszy
[x]
PURE 1,75% 1,86 2026-05-29 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.