Duzo tutaj wpisow. "Najciekawsze " sa te, ktore innych ostrzegaja. Byly wzrosty dwa po 40 % i jeden 35 % przy bardzo duzych obrotach. Jest powod do takich wzrostow. W piatek do akcji przstapili "wyludzacze " tanszych akcji. Metoda " z w. do w." Wiedzieli, ze jest wielu Inw. o dyzym zarobku. Fundamentala sprawa _ KTO ustawia szlabany na S _ nir ten , ktory chce sprzedawac. , ten nie afiszuje sie. Szlaban jest po to , zeby taniej dokupowac. Wczoraj kilka razy cena zwyzkowala ale KTOS znow zanizal. Godzine przed koncem kupiono szybko okolo 10 tys akcji po 3,20 zl . Dyzurny zarazznizyl cene o 5 %. Na fixingu znow zanizenie _ na koncu zostalo ponad 27 tys akcji na K , dlaczego KTOS nie sprzedal ? NA poczatku roku cena akcji przekraczala 5,30 zl. Spolka jest na dobrej drodze do sukcesu o znaczniu swiatowym. Ewentualne ataki na ten wpis beda bez wrazenia. Jesli ktos jest przeciwny to niech polemizuje na temat wystawianych szlabanow na S.
Widzę to identycznie, aktualna cena to tylko przystanek na drodze do wyższych poziomów. Aktualnie dwie najważniejsze cechy to cierpliwość i stalowe nerwy.
Jestem tutaj od dwóch lat, momentami miałem ogromne chwile zwątpienia, dziesiątki straconych tysięcy bolą, ale uważam, że cierpliwość jest w biotechnologii kluczową cechą, o czym niemal zawsze się przekonuję. Żałuję tylko, że światem rządzi pieniądz i tyle ludzi starszy innych, tylko po to, aby samemu się wzbogacić.
Dnia 2026-03-28 o godz. 13:41 ~Optymista napisał(a): > Jestem tutaj od dwóch lat, momentami miałem ogromne chwile zwątpienia, dziesiątki straconych tysięcy bolą, ale uważam, że cierpliwość jest w biotechnologii kluczową cechą,
na nocniku obok, pampersy jednak cos tam kosztuja ,a ze go wyzerowali wczesniej to teraz trzeba sie zemscic na klawiaturze i sprowadzic innych do swojego poziomu nazywajac pureowcami i zrobic z nas leszczy. no ale jakby nie bylo antagonistów swiat bylby nudny
Dnia 2026-03-28 o godz. 11:12 ~INWESTOR napisał(a): Spolka jest na dobrej drodze do sukcesu o znaczniu swiatowym. Ewentualne ataki na ten wpis beda bez wrazenia.
"Sukces o znaczeniu światowym"!!!
Nie mogę! zaraz pęknę ze śmiechu. Już taki sukces oświatowym znaczeniu miał miejsce w przypadku innego "leku na raka" PBA-0405. Ten sukces światowy sięgnął aż do Promittens
Dnia 2026-03-29 o godz. 11:26 ~Optymista napisał(a): > Zenek, a jak się wytłumaczysz z tego, że mówiłeś, że akcje z emisji nie wejdą do obrotu?
Ja mówiłem? Przecież to zarząd was ostrzegał. W swoich oficjalnych dokumentach emisyjnych. Po raz kolejny zarząd wystawił was do wiatru.
Zamiast 4 mln akcji masz w dwa miesiące do zabawy 12 mln. Cieszysz się? Kurs zjechał z 7 zeta do 1,5 PLN nadal się cieszysz? Teraz zarząd opublikował wyniki Ściemy fazaZERO#2. Comparic wysmażył artykuł, w którym redaktor potłuczony dzban kompletnie pomylił, o co chodziło z białkiem GARP. Ciesz się chwilą, która długo potrwać nie musi.