Firma ma słabszy rok dużo inwestycji dużo przemeblowań spadek przychodów to może być przez bardzo dużą rozbudowę firmy ale rozbudowa musi być jakimś kosztem nie da się budować i zarabiać nie wiadomo jakich pieniędzy dla mnie wystarczy jak raport będzie co najmniej na 0 wtedy wiem że firma na pewno się odbija ale czytając to forum dużo ludzi mówi że bankrut ale chcę kupić akcje tanio po co komuś akcje bankruta pozdrawiam
Z tego co widać i słychać to się zwija a nie rozwija. Pesymizm właścicielski to najlepszy przykład na upadek. Jedyne wyjście to sprzedaż do stabilnej firmy.Otwieranie szmateksów typu half price to podkopywanie własnego biznesu. Na krótką chwilę można klienta oszukać, ale hak się sorawdzi to nic tam nie jest za pół ceny. Jest za wielokrotność normalnej ceny . Do czasu….
A skoro pisze że się zwija to po co w ogóle obserwuje tą firmę wydaje mi się że obecna cena jest dobrą ceną na wejście może jeszcze spadnie to po ile chciałby kupić po 40 50 zł i na jaki zarobek liczy bo jak spadnie do 50 żeby doszło do stówki musi być rosnąć 100% a to już chyba nie będzie takie proste według jego wpisów bo przecież się zwija gość nie wierzy w ogóle w tą firmę a ja wierzę i czekam na jakieś konkrety jak nie teraz to kolejny kwartał lub kwartały nie mam akcji umoczonych w jednej firmie ja mam jeszcze jakieś inne alternatywy a niektórzy na tym forum wpakowali to chyba wszystkie swoje pieniądze i jeszcze psiaczą
najbardziej w waszych rozwazaniach bawi mnie podniecanie sie raportami i innymi szczegolami chyba swierzaki na gpw i jeszcze nie widzieli bessy ktora juz sie zaczela i nic wiecej nie ma znaczenia szanse ze w bessie takie modivo znaczaco urosnie po raporcie nawet dobrym jest zblizone do szans polski na mistrzostwo swiata w usa
Nie podniecam się raportami tylko czekamy na raport przynajmniej ja bo wtedy będę wiedział co się dzieje z firmą a to że idzie bez za to chyba każdy widzi i wie będzie czas kupowania akcji za dobre pieniądze potężnie inwestorzy zbierając nas kasę zauważyłeś co znaczy że szykują się na zakupy dobrych cenach a ile będą kosztować akcje modli bo nie wiem ale mam nadzieję że po raporcie coś jednego drgnie może będzie słaby no to będzie lecieć nawet na szyję do kolejnego raportu to też akcje wtedy spadną do 50 zł i żeby wyjść na swoje będą akcje musiały i 100% w górę a to już jest mało prawdopodobne przy obecnej koniunkturze pozdrawiam