Zarząd zamiast pogodzić się z faktem niepowodzenia emisji nakupował sam od siebie akcji (oczywiście wiemy, że nie na siebie) i oto mamy tego efekty.
O ile znaczna część akcji została zakupiona na kredyt (co wcale nie jest takie nierealne jak się może wydawać) odbędzie się tu masakra. Łyżeczką się takie rzeczy robi a nie chochlą. Kto to ma odbierać?
widzę że ci psychotropy przestają działać bo bredzisz nie do zniesienia.
w przeciwieństwie do ciebie w nic nie wdepnąłem, bo jak pisałem, to ty posiadasz akcje wiziona.
rozstrzygający w naszej polemice jest obecny arkusz zleceń, aniołku.
jak widzisz (a może i oczy masz do naprawy?) obowiązują moje i bankiera realia wypowiadane dużo wcześniej.
a co się podziało z twoimi wzniosłymi lotami????
no skoro dzisiejszy kurs jest dla ciebie dowodem twoich przemyśleń to powiedz dziecino kiedy ja się żaliłem z posiadania akcji Vision? Wyobraź sobie że wiem od ciebie dużo więcej.
Wdepłeś chłopie w obłęd. Co się stało z waszymi nieobjętymi akcjami z NE i jej niepowodzeniem?
Czytam Was Panowie i wiem , że zadbacie o to by odebrać niecierpliwym papier a i ja przy okazji sie załapie na tanie akcje . Pozdrawiam i życze powodzenia w dalszym zniechecaniu akcjonariatu .
MM ośmieszasz się tylko takimi postami - skoro spółka ma byś droższa o kilkanaście groszy to dlaczego nie kupować teraz tylko naganiać na spadki. Posługujesz się czasami logiką?
Cifuk, 444, bankierek.... skoro jesteście przekonani że kurs będzie niższy to po co tutaj jesteście?, pewności co do trendu wam brakuje? czy co? Wasz brak interesowności jest tak samo wątpliwy jak wcześniejsza wiara w to że do NE nie dojdzie.. żałuje że wasze marzenia się tak szybko skończyły.
Podpowiedź: naganiajcie na spadki ale faktami a nie pierdołami. No przynajmniej będziecie mieć o tyle większą pewność że może też i ja uwierzę w te brednie... chodziaż z drugiej strony informacje mnie rozpieszczają, więc nie będzie wam łatwo.
Jeżeli chcesz faktów to najpierw napisz szerokiemu gremium:
- Jaki dorobek ma firma V V?
- Jaka jest polityka informacyjna firmy?
- Ilu pracowników zatrudnia?
- Gdzie możemy zobaczyć wirtualnego aktora?
Może od tego zaczniemy merytoryczną dyskusję.
Napisz proszę ile zajmuje zrobienie najprostszego filmu w 3d , ilu ludzi do tego potrzeba, -grafików, animatorów, online-owców, producentów. Napisz też ile osób V V zatrudniła na ostatnim siggraphie. Czy mieli tam swoje stoisko to już inna bajka. ;-)
moglibyśmy od tego zacząć w sytuacji gdyby forum powstawało. Do dzisiaj dużo zostało powiedziane dlatego w obecnej sytuacji może zaczniemy od informacji ile razy byliście w błędzie oceniając spółkę? ile informacji o Spółce z waszej strony było zakłamanych? ile informacji było wyssanych z palca nie popartych faktami? Mówiąc krótko zacznijmy od podstaw.
chcę odnieść się do deklaracji, którą składa wieloktotnie - Zjawisko o loginie everest 89.75.3.* co do rzekomej wiedzy na temat visiona głębszej niż u pozostałych forumowiczów.
zapewne jego wyjątkowa wiedza, do której się przyznaje lecz nie dzieli, ma swoje źródło w tym, że everest służy prezesowi za siedzisko na fotelu. jest zatem bliżej i lepiej poinformowany ( o skutkach ubocznych nie muszę pisać :):)
otóż mam pytanie: nie ile konkretnych pytań odnośnie np. kursu spółki docelowo i uzasadnialnie, liczby pracowników visiona itp, itd owo zjawisko odpowiedziało w oparciu o gruntowniejszą wiedzę?
Ok!
Przytocz zatem - która z informacji przeze mnie podana była nieprawdziwa - od początków istnienia forum nie było ani jednej - możesz sprawdzić. To, że nie chcesz odpowiedzieć na moje pytania wcale mnie nie dziwi.
1. Nie byłem ani razu w błędzie oceniając tą spółkę - nie znalazłem żadnego projektu który spółka ta wyprodukowała w ciągu swego istnienia na giełdzie.
2. Znalazłem za to informacje które nie mogą być chyba traktowane poważnie np. wirtualny aktor - kto to wyssał z palca ja? Widzieliście kiedykolwiek jakikolwiek progres tych prac?
3. A może mamy oceniać spółkę na podstawie chęci zrobienia wirtualnego Wirtuoza pianina?
Ty Dokładnie wiesz czym się zajmuje V V i ilu pracowników zatrudnia - i dlatego nie napiszesz tego wprost - to byłaby katastrofa dla Twoich zwolenników na forum, i dla Twoich planów.
Pisząc "Do dzisiaj dużo zostało powiedziane" robisz sobie kpinę z ludzi interesujących się tą spółką ponieważ nic konkretnego nie zostało napisane i nic konkretnego nie zostało zrobione.
Pozdrawiam, ale raczej nie liczę na rzeczową dyskusję - bo boisz się Faktów .
dobra rozmowa nie będzie prowadzona rzeczowo o ile tych dwóch nie przyzna się do manipulowania informacjami...
będzie posprzątane będzie dyskusja, na razie widzisz jak to wygląda... emisja miała nie zostać objęta a tu co... PUDŁO.
nie mówię że nie masz racji bo racje ma każdy po trochu, zwłaszcza jeżeli chodzi o kampanie informacyjną ze strony Spółki. I na nic tutaj pisanie że nie ma czym się chwalić bo tak nie jest. Kto chce to kupuje, kto chce to sprzedaje. Ale wobec głupiej paplaniny i pisania kłamstw w stylu tych dwojga obojętnie nie przejde. W zasadzie to wogóle by mnie nie było gdyby nie ci dwoje Mechagodzilla rodem.
taka rozmowa jest bez sensu i mało logiczna. Ci dwaj niczego nie wnoszą poza manrym bełkotem, więc zrozum powody dla których poważni analitycy i specjaliści się tutaj nie pojawiają, dlaczego w dyskusji bierze udział ograniczona liczba ludzi, dlaczego pojawia się tak mało konkretnych analiz popartych danymi liczbowymi rzeczywistymi. Ci dwaj nie są tutaj przypadkowo, nikt nieinteresowny nie bierze udziału w postach na tym forum, każdy coś ma coś do ugrania. Kłamstwu mówię stanowcze nie i temu pozostane wierny.
Więc jeżeli ktoś mówi że NE się nie powiedzie i dla próby uwiarygodnienia tej informacji podaje że to są dane nieoficjalne po czym okazuje się że jest zupełnie inaczej to powiedz jaka jest twoja reakcja na tego typu brednie???????
Tak będzie z wszystkimi aluzjami które będą się tutaj pojawiały, będą powoli ale skutecznie eliminowane przez dane rzeczywiste ze strony Spółki. Pożyjemy zobaczymy. Przekonacie się czy mam racje czy tej racji mieć nie będe. Pozdrawiam.
Ps. na twoje pytania znajdziesz odpowiedź w Spółce. To zwykła statystyka, dlatego to zbagalelizowałem.
Ewaryst, skąd pomysł, że ktokolwiek podziela Twoją wiarę w to, iż cokolwiek w co Ty uwierzysz bądź nie uwierzysz będzie miało jakikolwiek wpływ na kurs spólki...? :-)
Spokojnie, jeszcze około ośmiu tysięcy zleceń po 111 akcji i cała obecna podaż z 0,09 zł zostanie zdmuchnięta. Cierpliwości. I myśleć, jak mawiał nieodżałowany chwilowo nieobecny! :DDD
Opowieść o strażaku co się boi ognia,a przyszedł do służby z miłości do gumowego węża,bo lubi lać wodę?hmm,czy ja wiem....
My się tu nie pytamy ile wzrośnie,kluczową kwestią jest czy bardziej nie spadnie
Zdaje mi się,z naciskiem na te zdaje się,że po takim dole (fundamentalnie i technicznie) musi być wykop :)
im dłużej pobędzie w tym kanale tym silniejsze wybicie będzie,
ustawię zlecenie warunkowe i bez obawy nie przeoczę wielkiego show :)))
na wątku VV robi się ciasno, oj coraz ciaśniej więc dodatkową kaskę trza mieć w pogotowiu