• Przeniosłem się na Medinice Autor: ~nara [205.147.22.*]
    Prędzej tam wzrośnie na 100 zł niż tu na 40.

Tak syfiastego akcjonariatu jak tutaj to jeszcze nie spotkalem na gpw.

Nara
  • Re: Przeniosłem się na Medinice Autor: ~Frog [79.186.139.*]
    No i kamień z serca,im więcej takich Januszów na tej spółce tym większe wzrosty będą niebawem.
  • Re: Przeniosłem się na Medinice Autor: ~WIRR [178.235.177.*]
    Dnia 2026-03-27 o godz. 20:54 ~nara napisał(a):
    > Prędzej tam wzrośnie na 100 zł niż tu na 40.
    >
    > Tak syfiastego akcjonariatu jak tutaj to jeszcze nie spotkalem na gpw.
    >
    > Nara

Mdg i Medinice czy Synektik to nie ta sama liga, tam zarzady skupują akcje a tu przez koniki główny właściciel wychodzi z akcji, kiedyś obudzimy się z ręką w nocniku kiedy tutaj bedzie 3 zł jak na PURE po dużych wzrostach, Mdg traci bo jest chyba na wojnie z Iranem, podobnie jak cała Polska giełda. Wszystko drożeje oprócz akcji ???? taki kraj,
  • Re: Przeniosłem się na Medinice Autor: ~Jan [80.51.103.*]
    Ja to mam pecha do spółek na gpw - w którą nie zainwestuję, to albo okazuje się wydmuszką, jak Medicalgorithmics i spada albo się kisi latami. Ech
  • Re: Przeniosłem się na Medinice Autor: ~Myślący [178.235.177.*]
    Dnia 2026-03-28 o godz. 07:34 ~Jan napisał(a):
    > Ja to mam pecha do spółek na gpw - w którą nie zainwestuję, to albo okazuje się wydmuszką, jak Medicalgorithmics i spada albo się kisi latami. Ech

Na giełdzie obecnie obroty robią spekulanci, jak pure czy medince. Na ogół tak jest że nie warto słuchać nagonów zachwalających akcje które chcą się pozbyć. Ja obecnie po tym co się tutaj wydarzyło nie ufam ani prezesowi ani siejącym tutaj komentarze. Jeśli spekulanci będą chcieli to zrobią za jakichś czas tyle co na medince albo i 15 zł bo ta spółka nie ma fundamentów.
    Nie tylko Ty masz pecha podejrzewam że ma go większość obecnie inwestorów bo to dzika giełda jak cały nasz kraj.
  • Re: Przeniosłem się na Medinice Autor: ~Art [37.31.24.*]
    Ot wystarczy przyjrzeć się wykresowi widać musisz jeszcze troszkę pograć bo na giełdzie trzeba być min 10-15 lat żeby widzieć wszystko z perspektywy i znać zagrywki
[x]
MEDICALG -1,26% 27,40 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.