• 10 pln Autor: ~BigJ [31.60.79.*]
    Chyba szybko dyszki za cenę akcji nie zobaczymy … chyba nawet dobre wyniki tego nie zmienia
  • Re: 10 pln Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    10 w następnym tygodniu pęka.
  • Re: 10 pln Autor: ~Remek [217.119.74.*]
    34,6% by musiało szybko zrobić od tej ceny obecnej
  • Re: 10 pln Autor: ~bolek [71.228.26.*]
    jaka dyszka chyba zadyszka
  • Re: 10 pln Autor: ~Rekin [31.0.53.*]
    Jest jest sierota cienki bolek to typowy spadziowy knot jemu w tyj myzgiwnivy ino spadki poczytaj komunikaty naszej perełki do końca roku liczę 35 -
    45zł a 2027 będzie bardzo grubo bolku już zakupuj oampersy w biedże i na peron tam ujadaj zacofany knocie
  • Re: 10 pln Autor: ~Aero [37.47.97.*]
    https://www.fakt.pl/wydarzenia/poczatek-gazowej-przyszlosci-rybnik-i-gryfino-z-miliardowymi-kontraktami/mknezhe?utm_term=clk:b14657b7-1993-448f-adf6-dd7de7176740

Tyle w temacie. Cierpliwości ;)
  • Re: 10 pln Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    I takie podejście do perełki optymistyczne to mi się podoba Spinozaur oby wiecej takich ynwestorow jak ty a prognozy staną sie faktem ja bym dolozyl że bedzie dwie dyszki na Pxm do końca roku bo w koncu inwestujemy w naszą przyszłość
  • Re: 10 pln Autor: ~wariatkowo [37.31.63.*]
    co ci pęka ? chyba żyłka nie 10 ka
  • Re: 10 pln Autor: ~Dziadostwo [94.251.165.*]
    Poziom mirbudu nieosiogalny slabeusz masakryczny
    Odpowiem si sarkazmem no tak mirbud faktycznie lux ciągnie prawie juz jest na minimum z 52 tygodni a pxm od minimum ile wyciągnięte chyba to o czymś świadczy o zainteresowaniu perełką o perspektywach o nowych kontraktach o wejsciu do wig 40 i jeszcze mógłbym tak powymieniać tylko żal mi opuszkow natakie twoje podejście i porównywanie mirbudu do polimexu panie Dziadostwo
    Chyba to się wierzba na wietrze i chyba jak bym wiedział ze sie przewrócę to bym sie położył chyba autorze katastrof BigJ
  • Re: 10 pln Autor: ~bolek [71.228.26.*]
    wczesniej zobaczycie zadyszke niz dyszke ja mam czas odkupie go po 4.45 i wtedy odpisze temu co mnie dzisiaj wyzywa od najgorszych ,trzeba mu wybaczyc i wspolczuc bo przy cenie 4.4zl bedzie trafiony zatopiony
  • Re: 10 pln Autor: ~Coroner [37.31.63.*]
    Cala gielda tonie. Wiec przeczekac albo sprzedac i nie biadolic
  • Re: 10 pln Autor: gall333 [217.171.52.*]
    Tutaj posiadacze będą trzymać i tradycyjnie się pozdrawiać.
    Cena akcji poleciała z 9,80 na 7,40 a oni się pozdrawiają i gratulują sobie wytrwałości :-)
  • Re: 10 pln Autor: ~Vip [37.31.132.*]
    TAaaa i jeszcze jakie wymagania ... 10 na początek a później 17 i 240 a może 375 ..?
  • Re: 10 pln Autor: ~Dziadostwo [94.251.165.*]
    Czy jest ktos w stanie powstrzymac pomaranczowego wariata?
    Vip powstrzyma pomarańczowego tak jak kurs polimka przed wzrostem
  • Re: 10 pln Autor: ~Vip [46.205.210.*]
    Ja jestem za cienki ale przyzncie iż pod każdą szerokością geograficzną wariatów i populistów nie brakuje .... Raketowcy wszystkich krajów- łączcie się.
    Myślę ze populizm na pxm wygra i to w krótkim czasie ze złym estalibishmentem którego głównym przywódcą na perełce jest agwert i jego idol pomarańczowy pan w czapce z daszkiem ktory tylko miesza na gieldach a co do rakietowcow to juz powoli zaczynają sie łączyć co widac po protestach w Usa we wszystkich stanach także reasumując dlugo to juz nie potrwa
  • Re: 10 pln Autor: ~Vip [46.205.210.*]
    Ale do raketowców zaliczam również Ciebie.... niestety.
    Bardzo mi miło z tego powodu Vip zawsze bylem i będę optymistą na Pxm bo nieraz dało mi dobrze zarobić i wiem że mnie ta spolka nie zawiedzie bo jest teraz budowana na stabilnym fundamencie po latach marazmu i niedoceniania przez inwestorow ale zawsze możesz wsiąść do rakiety i poczuc co to jest zarabianie pieniędzy na jasnej strony mocy a nie wiecznie siedzieć na ciemnej i klepać bidę niestety
    Z tą bidą to przesadziłeś, nie jest tak źle a fałszować rzeczywistości i podniecać się bo może będzie więcej nie zamierzam.Różowe okulary fajna rzecz ale nie na giełdzie ( w dodatku zaparowane).
  • Re: 10 pln Autor: ~Szerszen [37.209.129.*]
    Tak samo jak nie ma co chować glowy w piasek i udawać strusia ze nie może byc lepiej bo wg mnie tanio to juz bylo a jak chce sie zarobic to trzeba podjąć ryzyko bo inwestycja w jakąkolwiek spółkę giełdową to nie lokata bankowa tu zawsze można zyskać lub stracić z tą przewagą ze na Pxm ryzyko straty jest bardzo bardzo małe a prawdobodobienstwo zarobku z tymi perspektywami rozwoju ogromne i tak jak to widzę a czas zweryfikuje czy vip miał rację czy szerszen juz niedlugo
    Spox ... teraz we wtorek czy czwartek? Co niektórzy pieją tak od ... września? Ale przynajmniej jest zabawnie i urozmaicone recenzje krążą. Już niedługo a właściwie tuż tuż tylko mi tych szkoda co mają za 4,5 zika i kiszą to mamieni ogromnymi zyskami .
    Dnia 2026-03-29 o godz. 07:46 ~Szerszen napisał(a):
    > Bardzo mi miło z tego powodu Vip zawsze bylem i będę optymistą na Pxm bo nieraz dało mi dobrze zarobić i wiem że mnie ta spolka nie zawiedzie bo jest teraz budowana na stabilnym fundamencie po latach marazmu i niedoceniania przez inwestorow ale zawsze możesz wsiąść do rakiety i poczuc co to jest zarabianie pieniędzy na jasnej strony mocy a nie wiecznie siedzieć na ciemnej i klepać bidę niestety

Akcje tej spółki spadły z 9,80 zł. na 7,43 zł. muszę przyznać że to fajne uczucie zarabiania pieniędzy.
    Teraz to można zrealizować zyski i nie wiem czy jest z czego się tu cieszyć.
    Ja osobiście mimo wielkiego waszego optymizmu liczę na kupno poniżej 5 zł.
    Patrząc na to jak spadły inne spółki to POLIMEXMS tu przy obecnej cenie nie błyszczy.
  • Re: 10 pln Autor: ~Szerszen [37.209.129.*]
    To wymien parę tych spolek o takim profilu jak polimex ktore wg ciebie błyszczą i spadły wiecej niz polimex i są tak przyszłościowe a nie sugerujesz spadek o 50procent wg mnie bezpodstawny bo ty chcesz tak kupic po5zl to trzeba bylo sie wcześniej obudzić gallu
    Dnia 2026-03-29 o godz. 19:12 ~Szerszen napisał(a):
    > To wymien parę tych spolek o takim profilu jak polimex ktore wg ciebie błyszczą i spadły wiecej niz polimex i są tak przyszłościowe a nie sugerujesz spadek o 50procent wg mnie bezpodstawny bo ty chcesz tak kupic po5zl to trzeba bylo sie wcześniej obudzić gallu

To może wejdź w historię wypowiedzi na POLIMEXMS to zobaczysz mnie w wielu wątkach. Swego czasu kupowałem po 4 zł.
    Źle niestety wyceniłem ( za trzecim razem) górkę i sprzedałem poniżej 8 zł. Trzy razy na tej spółce kupowałem akcje i sprzedawałem z imponującym jak dla mnie zyskiem. Nie będę ci wymieniał spółek godnych uwagi bo zaraz pojawi się hejt że naganiam. Na świecie dzieje się źle i nie widać w najbliższej przyszłości szansy na poprawę. Nie ma złudzeń sprzedaj i trzymaj kasę na lepsze czasy.
    Nie krytykuj dzisiaj tylko podziękuj w przyszłości.
  • Re: 10 pln Autor: kazar [84.40.158.*]
    Pomarańczowy niegocjuję sam ze sobą. Australia, 600 stacji benzynowych nie ma przynajmniej jednego paliwa najczęściej ropa. Indie i część krajów Azjatyckuch reglamentacja paliwa. Nie wspomnę o gazie w butlach w Indiach. Robi się ciekawie.
  • Re: 10 pln Autor: ~Prawda [37.31.150.*]
    Takie bzdury tu piszą że aż włos się jeży ciągle ci sami
    Za prawdę Prawda ...jeno Ty możesz uratować poziom intelektualny tego środowiska.
    Dnia 2026-03-29 o godz. 21:22 ~Prawda napisał(a):
    > Takie bzdury tu piszą że aż włos się jeży ciągle ci sami

To może napisz coś mądrego. Chętnie poczytam. Obiecuje że nie będę się śmiał :-)
  • Re: 10 pln Autor: ~Punai [89.22.210.*]
    Głupio pisać to lepiej wcale
    Moje zdanie
    Krytykujecie że pisane tu są głupoty a jak tylko rano wstajecie to tu zaglądacie.
    Taki paradoks krytykujecie ale czytacie.
    Bo tu na pxm Gallu mądry musi rano poczytać mądrzejszego i wymyślić coś mądrzejszego od tego mądrego żeby wszyscy mądrzy mogli coś mądrego pozniej poczytać i rownie mądrze odpowiedzieć wszystkim mądrzacym się ps
    Czytaj powoli i ze zrozumieniem moich mądrosci
[x]
POLIMEXMS -4,61% 7,65 2026-05-19 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.