• 25 milionów długu! Autor: ~Marcin [217.119.67.*]
    Jak Ostrovia się zamknie, to będzie niezły zjazd

https://gazetaolsztynska.pl/artykul/sprostowanie-dotyczace-n2063033
  • Re: 25 milionów długu! Autor: ~jawa_sen [31.0.65.*]
    A jakie to ma znaczenie.Czy ty dopiero dowiedziałeś sis o istnieniu milkiland?.Tu jedynie ma znaczenie geopolityka..Bez wojny bedzie tu kosmos bo wszyscy będą finansowav rozwój Ukrainy nawet możliwość jest ze swiat arabski po wojnie perskiej irańskiej wykupi milkiland aby zadbać o bezpieczeństwo żywieniowe tego świata.. Trzeba zupełnie nie rozumieć tej spółki żeby patrzeć na wykresy i obecne długi..Chcę jeszcze zauważy ze parę tygodni temu ukraina złożyła wniosek do UE o dofinansowanie przemysłu mleczarskiego i czekają na odpowiedz..Nie rozumiesz tej firmy na giełdzie..Zapamiętaj to ma znaczenie tylko o wyłącznie geopolityka..A ostatnie wpisy że teraz przebije 1.9 to przedszkole które miało podany scenariusz odemnie a mimo to drugi raz sprzedaje w dołku..Bez wojny tu bedzie kosmos.
  • Re: 25 milionów długu! Autor: ~Marcin [217.119.67.*]
    Wojna może być dziesięcioletnia, albo dłuższa, ale życzę Ci powodzenia.
  • Re: 25 milionów długu! Autor: ~re [78.30.99.*]
    nie moze byc taka dluga. Polakow nie stac na tak dlugie utrzymywanie i leczenie banderowcow
    Może trwać i 30 lat. Nie widać nawet początku końca. Wiele osób mających te akcje, może już nie dożyć
    Są juz naciski od paru tygodni aby ukraina oddała Donbas..Ostatnio o tym przypomniał Trump zdaje sie że wczoraj....Iran to końcówka Ukraina też juz na ostatnim oddechu bo kasa w kwietniu sie kończy...Świat juz traci ekonomicznie i chcą nawet Rosji luzować..dziesięć lat????? Tu moze być juz di Czerwwca wszystko jasne z różnych powodów muedzy innymi wybory w USA i zapewnienia Trumpa....Za dwa lata bedzie inny świat a za dwa miesiące moze być kosmos na milkiland,to jest żywność nabiał i duże przedsiębiorstwo gdzie w Europie w tym roku była likwidacja stąd mlecznych z powodu nie opłacalnosci..Więc teraz bedzie zapotrzebowanie bo jest mało producentów mleka a w kryzysie mleko to życie i przetrwanie.
    Po wojnie ukraina bedzie gospodarczo dofinansowana w każdym sektorze...to będzie priorytetem dla Europy...Inni widzą dwa lata jeszcze wojny a ja widzę ze do wakacji zarobię tu...Jak na razie mój scenariusz od miesięcy sie sprawdza i ostrzegałem że paralrotna okazja wyjścia po wyżej 2 zł juz nie nastąpi bez spotkania prezydentów..Macie bardziej wiarygodny scenariusz?
    Nie zależnie kto wygra wojnę,milkiland zyska na pokoju i to najwazniejsze
  • Re: 25 milionów długu! Autor: ~Marcin [46.171.180.*]
    To tego czasu równie dobrze może zbankrutować, a akcje wczoraj spadły przez chwilę poniżej 1.7 PLN. Sprzedałem ponad połowę i mam spokojną głowę, że nie stracę całości, jeśli taki scenariusz się sprawdzi. To spółka widmo - bez raportu od pięciu lat.
    Sprzedałeś w Piatek drugi raz w dołku a ponoć w Czwartek dokupiłeś...To czemu widmo dokupiłeś
  • Re: 25 milionów długu! Autor: ~Marcin [46.171.180.*]
    Miałem promyk nadziei po prostu, który okazał się mylny. Po mojej sprzedaży aż bujnęło kursem - a sprzedałem za 20K.
    A z czego wynikał ten promyk,bo nic sie nie zmieniło..Więc to ty zjechałeś po niej 1.70 a nie rynek..Jak widzisz rynek szybko uzupełnił twoją wyrwę i masz już stratę....mój scenariusz od wielu tygodni sie sprawdza..rynek sie zawali to i milkiland zanurkuje nie inaczej...
  • Re: 25 milionów długu! Autor: ~dede [91.239.197.*]
    10 lat...xd ....to sowieci nie wytrzymają... już nawet blogerzy wojskowi zaczynają pisać i mówić przeciwko Putinowi....internet kontrolują...ruski tak dłużej nie pociągną w tej izolacji....W tym roku koniec wojny...
    Wrzuciłem te pieniądze gdzie indziej i część straty już odrobiłem, a do czasu, jak tu się coś ruszy (jeśli się ruszy), zapomnę, że jakąkolwiek stratę miałem. Powodzenia
    To raczej nie możliwe na jednej sesji i w środku sesji taki strzał na odrobienie paru procent..ale powodzenia
[x]
MILKILAND -2,00% 1,71 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.