• Tauron - arkusz zlecen Autor: ~Waren_Buffet [212.96.241.*]
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/tpe
    Po stronie kupna mamy 10 556 610 akcji z czego - UWAGA - 10 000 146 po 0,01 PLN (słownie 1 grosz!!!)
    Ktoś chce kupić 10 milionów akcji taurona po 1 grosz - oczywiście zlecenie można traktować jako ciekawostkę giełdową.
    Pomijając te 10 milionów akcji, mamy raptem nieco ponad pół miliona akcji po stronie popytowej.
    Po stronie podażowej mamy 2 849 809 akcji o wartości 66 610 370,22.
    Wszystkich akcji taurona jest 1 752 549 394 - niecałe 1,8 miliarda!

• Re: Tauron - arkusz zlecen Autor: ~Andrzej [37.31.50.*]
    I o czym to świadczy?
  • Re: Tauron - arkusz zlecen Autor: eldealeros [83.7.173.*]
    O niczym. Koleś po prostu jak typowy trol wrzuca podprogowe komunikaty prospadkowe próbując wystraszyć czytelników. Taka jego rola na tym forum od 7 zł.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.39.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Tauron - arkusz zlecen Autor: ~Niemiec [165.225.26.*]
    statystycznie rzecz biorac to zawsze jest taki jeden na kazdej spolce/forum, ktory glosi, bo jak nie, to sie zaraz zajmie etc.
    Jeden taki krzykliwy juz w kwestii iranskiej dziala, skutki i efekty widac.. Cierpliwosc i cierpliwosc
    pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Tauron - arkusz zlecen Autor: ~Wynalazca [188.146.33.*]
    To ja wystawilem, zebys mogl napisac kolejny bzduropost łoren. Pamietaj, karma wraca. Na Parkitce nie bedziesz mial latwo.
  • Re: Tauron - arkusz zlecen Autor: ~Waren_Buffet [212.96.241.*]
    Wyluzuj, nie namawiam do sprzedania akcji, nie namawiam do kupna. Kazdy samodzielnie podejmuje decyzje.
    Nie ja, i nie ty zdecydujemy o kursie, zrobi to rynek. Jak tauron ma byc po 15 PLN to bedzie po 15 PLN. Ja ma byc po 5 PLN to bedzie po 5 PLN. Nie mamy na to wplywu.
    Ja tylko zapytalem co zlecenie na milion sztuk robi w arkuszu, do ktorego kazdy ma dostep a ty mi tutaj wyjezdzasz z karma.
    Idzie weekend, jedź na łono natury, odpocznij, ochłoń. Zdrówka życzę ;)
  • Re: Tauron - arkusz zlecen Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Wpadne na Parkitke i wyluzuje. Masz racje. Podrzuce ci karme. Te dla golebi rowniez.
[x]
TAURONPE -2,18% 9,41 2026-05-29 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.