skoro masz Panie inwestorze pretensje że ponad 300 osób zosatało oszukanych i to za przyzwoleniem KDPW no to wyślij protest do KDPW. Bo z tego co mi się wydaje Krajowy Depozyt działa zgodnie z prawem. No ale jeżeli się nie zgadzasz z tym to...
Coś mi się wydaje że prędzej doczekasz się garba od tej twoje gadki wyssanej z palca niż my rzekomej brody...
Jeżeli masz pretensje że tyle osób zostało oszukanych to do siebie kieruj te żale bo z tego co pamiętam byłeś zdania że NE się nie powiedzie. A tu co...? spotykasz kłode za kłodą... nie szkoda ci czasu???
jedyna kłoda leży pod nogami posiadaczy akcji visiona.
bo jak tu zrealizować zysk i wyjść z twarzą?
gdyby mieli rozum, to guza by dali nowej emisji a nie pieniądze.
ale tłumaczy ich dwie rzeczy wynikające z postów:
1. każdy oczywiście posiada tylko "zaskórniaki" zainwestowane na NC to mu nie szkoda kasy
2. trzeba było "uśrednić"
ale
mając takie "atuty" i strategię inwestycyjną - nic do pozazdroszczenia.
kupuj dalej po 111 sztuk, to do XXII wieku osiągniesz cel
z tego co pamiętam to nie prosiłem o troske w sprawie moich akcji. Niech cię to nie interesuje ile akcji posiadam i co się dzieje z moim portfelem. Martw się o swoje interesy a nie o cudze. Widze że nie masz co robić z własnym czasem i żyjesz życiem innych ludzi. Serdecznie współczuje.
Atuty Vision niech pozostaną w twojej wyobraźni i niech spadną na ciebie jak idea która pojawia się nagle. Może to coś zmieni w twoim życiu i wprowadzi odrobinę nadziei na to że może być lepiej. W każdym bądź razie życzę ci dużo radości i satysfakcji z faktu który niebawem będziesz miał przed oczami. Pozdrawiam serdecznie.
dobra gamonie to wy sobie tutaj pogadajcie a w razie pewności o rozwój wydarzeń który niebawem stanie przed wami z uśmiechem, szykujcie kolejne wymówki i wyssane z palca hipotezy jaki Vision to bee. Pozdrawiam was chorągiewki. Wiatr.
Autor: ~3D [188.33.140.*], 2009-10-26 17:57
Ta spółka nie musi mieć zatrudnionych sztabu ludzi , wystarczy że ma gotówke za którą sobie kupi oficjalnie udziały w firmie dysponującą wszyskim czego szukacie w Virtual Vision .
Niech w końcu do Was dotrze , że niemiecka spółka która ma wszystko co niezbędne do wielkich produkcji teraz jest współwłasnością Visiona .
Wyniki Magmy , będą za moment wynikami Visiona z dnia na dzień pojawia się kwoty o jakich nawet nie snicie !
To może się Panowie jakoś ustosunkujecie do tej teorii ?