Statystyki na chwile obecna Chernobyl Liquidators w porywach gra 3-6 osob, na chwile ibecną 0 , Corner Shop aktualnie gra 28 os. Sprzedalo sie 2-3 K gry, ci co chcieli zagrac juz zagrają i tyle
Nie pykła im ta gra widzę że prawie nikt nie gra, coraz mniej osób tam gra pobierali ludzi zresztą widać jak kurs zleciał z parędziesiąt złotych na grosiki i nie ma chętnych
Powiem wam że ja na spółki które mnie nie interesuja w ogóle nie zaglądam a tym bardziej nie komentuje. Trochę to dziwne to wasze naganianie na spadki i to poprzez część kłamstw.
Dopisz ile osób oceniło I ile gra, a następnie popatrz jak tow yglada na innych grach, policz ile zarobili do tychczas a ile wydał inwestor na tą gre. Nie ma to jak wyciągać wnioski po jednym współczynniku.
152 osoby oceniły grę , statystycznie przyjmuje się że 1ocena przypada na 30/60 sprzedanych gier. Corner jest gra niskobudżetowa kosztująca pewnie nie więcej niż 300 tys . Zakładając że średnio grę ocenia co 45 gracz to sprzedali około 7 tys szt gry całkiem nieźle jak bez reklamy temeta który mogą śmiała pociągnąć dalej bo gra jest naprawdę dobra.
Nie rozumiem ludzi nie zainteresowanych spółka a poświęcających im czas nawet na udzielanie komentarzy oczywiście negatywnych aby tylko kurs spadł. Pozdrawiam
Na steamdb są statystyki. Sprzedali ponad 15 k. Z tego co pamiętam 25-35 k pokryje koszty produkcji.(steam chyba 25% zabiera) nie chce mi się dokładniej liczyć.
Bardziej jestem zawiedziony rynkiem w Chinach. Żadnych informacji na WeGame z Chin. A zbierał dobre recenzje w Chinach. Słaba reklama plus może jakieś problemy z cenzurą w Chinach.
Ja też się dziwię że to ktoś jeszcze kupuje jak jak to co roku niżej stoi nie mają żadnego pomysłu na prowadzenie działalności tylko ciągle straty tyle lat
Po twoich 4 tygodniach nadal gra co najmniej 50 osób , po weekendzie gra przekroczy 90% w pozytywnych opiniach . Wasze naganianie na 30gr możecie sobie w bajki wsadzić, nowy akcjonariusz wymienia obligacje po 70gr . Trzymajcie się naganiacze
Ślepy czy celowo to piszesz ?widzisz wykres pod spodem , widzisz dzienny peak ? Rano grały 64 osoby. Naprawdę potraficie tylko siać dezinformację? Nic wam to nie da.