• dzień sądu coraz bliżej!!!! Autor: ~nieogar [83.4.223.*]
    źle to widze!!!!!
    skupu akcji jak narazie nie było tak dalej nie ma??? co jest??
    ja to widze tak - w spółce wiedzą że jest lipny raport za 3 kwartał i wiedzą że uda im się kupić taniej!!!!
    a tak poza tym kiedy było jakieś info o kontrakcie chociażby na przyszły rok coś mi tu śmierdzii!!
    coprawda obrotów nie ma więc Ci więksi siedzą na dupach i nic sobie nie robią z tego co się dzieje w spółce!!!!
    myśle że uda mi się kupić po 20 groszy tak jak to udało mi się w zeszłym roku!!!!
  • Re: dzień sądu coraz bliżej!!!! Autor: ~nieogar [82.160.25.*]
    naprawde fajny akcjonariat jest w tej spółce!!!
    rzadnego info od prawie miesiące a tu rzadnej paniki!!!
    super
  • Re: dzień sądu coraz bliżej!!!! Autor: ~uff [77.252.74.*]
    naucz sie pisac po polsku kolego... "żadnej a nie rzadnej".

Nie ma paniki gdyz nie moze jej byc - leszczy nie ma, kazdy kto w niej siedzi ma spora kasę i powoli czekamy.

Ja mam relatywnie malo gdyz 400k papiera... ale na tyle duzo aby sam przeprowadzic analize potencjalu.

Czytales Parkiet? Kontrakty w Tadzykistanie? Spolka nic o tym nie mowi w komunikatach bo po co... Ten kto ma zarobic - ten zarobi

uff
  • nie Tadzykistan ale Turkmenistan... czyli 200 000 PLN zysku Autor: ~uff [77.252.74.*]
    Otrzymanie zamówienia na dostawę urządzeń teletechnicznych i przeciwpożarowych
    Zarząd Security System Integration S.A. informuje, iż w dniu 28.10.2009 r. otrzymał zamówienie od firmy ENEX Process Engineering S.A. z siedzibą w Belgii o wyborze Emitenta na dostawę urządzeń teletechnicznych i przeciwpożarowych na budowane obiekty w miastach Akpatlavuk oraz Keymir w Turkmenistanie.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa systemów SSP (systemu sygnalizacji pożaru), DSR (dźwiękowy system rozgłoszeniowy), systemy eksplozymetryczne oraz instalacje telefoniczne na budowane obiekty miastach Akpatlavuk oraz Keymir w Turkmenistanie.

Podpisanie umowy realizującej przedmiotowe zamówienie przewidziane jest w IV kwartale 2009 roku o czym Emitent poinformuje oddzielnym komunikatem.

Szacunkowa wartość za wykonanie zakresu ww. prac wynosi 329,756.55 EUR

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika do Uchwały Nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".
  • Re: dzień sądu coraz bliżej!!!! Autor: ~grubyrynio [78.8.200.*]
    Dalej czekasz na dwie dyszki?!? Spróbuj jutro, pojutrze, za tydzień...
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.