Powinno – tak jak ziemia dłużna kołchozu. Swoje „plany” już pokazali, uciekając z zagranicy z podkulonym ogonem i sprzedając za bezcen to, co kupili 10 razy drożej.
Ich jedyny plan to zbilansować debet z kredytem i ukrywać fakt, że z miesiąca na miesiąc tracą klientów i sprzedawców na rzecz konkurencji. To jest zwykły wyskok – Facebook, usługi, medycyna… jakieś kompletne bzdury.
W tym czasie „Broszka” ma już działającą wersję demo marketplace’u. Dla Allegro jest tylko jedna droga – w dół. Każdy, kto ma choć trochę rozumu, to widzi.
Wydawać 30% kasy tylko po to, żeby utrzymać obecnych użytkowników… A rosnąć nie ma gdzie – liczba mieszkańców się nie zwiększy. Jedyne, co im zostaje, to dokręcać śrubę sprzedawcom i kupującym.
Po 1 lipca albo po pełnym uruchomieniu marketplace’u od „Broszki” wasze Allegro się posypie. Ja mówię prawdę. Jestem wielkim guru. Przepowiadam koniec tej firmy.
Kupować tam będą tylko ci, którzy nie liczą pieniędzy. Faza wygaszania tej „gwiazdy” już dawno się zaczęła. Będę się śmiał ostatni – jeszcze przypomnicie sobie moje słowa.
Kto nie sprzedał, sam sobie winien. Nie będzie żadnego wzrostu, tylko skoki. Kurs akcji mówi sam za siebie. Gdyby była przyszłość i realne plany, cena wyglądałaby zupełnie inaczej – nie trzeba być analitykiem, żeby to zobaczyć.
Ci, którzy mają dużo pieniędzy, dawno się wycofali, bo widzą oczywiste rzeczy. Plan jest jeden – dno. Innego nie ma.
Nagon z farmy trolli o IP.31.61.to potwierdza , a siedzi tu jak sam pisze od dawna od ceny 30 zeta z hakiem, a więc od czasu kiedy zakala polskiej gieldy czyli tzw. szorciarze obciadly Allegro z szortami.Ale jego bredzenie kończy się, bowiem w rejestrze krótkich pozycji w Knfie szort zmniejszył pozycję. Tylko patrzeć jak szort pojdzie z torbami jak to było na Orlenie i LLP, a ten bezszczelny chamowaty ,z niebywałym tupetem straci robotę 20 gr od wpisu
Na razie to się śmiejemy z ciebie samozwańczy guru z koziej wolki, kurs ostro idzie do góry, jak ten światowy szuler od światowego new dealu nie odwali jakiegoś numeru z wojną to Allegro idzie na 29 zeta
Jak ja mówiłem. Ja Guru wielki będę śmiać ostatni razem z moim chińskich przyjacielem misterem CZO. My będziemy śmiać ostatni. Z czego wy śmieje? Z tego że macie w rękach to co warte na chwilę obecną 28 a sprzedali wam powiadam 70 ? Ja by płakał na waszym miejscu.... Jak wroci do 60 to będziesz śmiać. Na razie ja wielki i jedyny prawdziwy GURU tej giełdy przepowiadam Wam niewierni i biznesmeni z trzecim okiem. Że to umno padnie . Ahahaha. Ohohoho . Wszyscy wiedzą o tym. Wielki GURU istnę glagoli, uwierzcie w moje proroctwo i zbawienia dostaniecie. Twoje umno aNDY pójdzie na dno . Ohohoho oj Jak pójdzie. Bezpańskie umno które trzyma naiwna ulica w rękach. I które będzie na śniadanko 1 lipca u Mistera Czo. Upadłość nie czy a kiedy ??? Jak by było dobrze to kosztowało by 100 i ha by milczał. Cyfry mówią za siebie. Nikomu to nie potrzebne. Koniec zbliża się. 1 lipca pamiętaj. Dobrych wam targów. Z wyrazami szacunku.
W zeszłym miesiącu nam 700 faktur na Erli. Nigdy nie myślałem że kurczaki a alefermy na mój smal i fal tak poleca jak ja zwinął z aleumno. Zobaczymy 1 lipca i pod koniec roku przyjaciele. Zobaczymy kto będzie śmiać ostatni twoje grafiki i 30 lat doświadczenia przeciwko Guru który zna to umno od a do z .. i zna mistera Czo.
Panie guru vel aletrup,mialo spadać a idzie na 30.20. Wolumen byczy,zielonw slupki rozrywają wykres,obroty 300baniek wczoraj na wąskim spreadzie świecy, przecież to wyrwie za chwilę, a mialo lecieć. Gdzie te guru teraz jest i co mam powie
Jak może upasc takie allegro skoro tsm wszyscy kupują i są przyzwyczajeni do smarta, gdzie za najniższe zakupy ludzie wydają 50xl żeby mieć darmowy onebox czyli paczkomat od allegro. Ja widzę po sobie ,że kupuje tam wszystko od pędzla,papieru ściernego,preparatu fo czyszczenia hamulców, taśmy izolacyjnej,kosmetyków samochodowych adbl,szczotek do czyszczenia tapicerki ,przez buty do chodzenia, szampon do włosów, sztyft pod pachę,balsam do ciała ,zupy jemyjemy do choinki zapachowej wunderbaum i jeszcze inna długa lista chcesz Pan powiedziec że to ma upasc?chyba raczej bić rekordy spdzedazowe.
Dokładnie sam korzystam z allegro i znam masę ludzi która robi to samo. Mało tego ja zwyczajnie lubię allegro, przyzwyczaiłem się fajnie działa i będę korzystał dalej.
No i co ci... u z koziej wolki
Właz pod stół i odszczekaj te brednie o upadku Allegro. Gdzie te 25 zeta ,co tam 20 zeta miało być na Allegro Gdzie te ceny bo bym kupil ha ha ha ha ha!!!! A te brednie o guru to chyba dobrze byłeś nawalony ,żeby wpadać w taki samozachwyt.Jak tam twój sklep z AI, że algorytm sam miał pracować za ciebie. To wszystko jest jedna wielka żenada głoszona przez Brzoske, a podchwycone, jako finansowe perpetum mobile. Jesteś żałosny mlodzik co nasłuchał się bredni ,jak nic nie robić a wszystko zrobi za ciebie A.I. Jutro mijamy 30 zeta c....u ha ha ha ha ha!!!!!
Jutro 30 I 35 a po 1 lipca 1 złoty. Ja bede śmiać ostatni Gęsiu. Oddychaj głęboko.. To placzesz jak baba ze na policije pójdziesz. To znów zaczynasz prowokować mnie, ze by przypomniał tobie ze twoje miejsce na parasze
Kochanie. Ja prowadze kilka interesów. I kasa kapie mi codziennie. Mówiłem ci 1000 razy ze nie gram w to. Bo dla mnie to wygląda jak bukmacherska gra. Ja robie inny rzeczy takie jak handel i inne. I czy będzie 300 jutro czy 1 mi obojętne. Wiem ze ja GURU i ze aledrogo pójdzie na dno. A jak nie pójdzie to tylko w jednym przypadku, kiedy Chińczyk wszystko od was odkupi. Porozmawiamy po 1 lipca I pod koniec roku. Twoje 30 lat doświadczenia I grafiki. Przeciwko GURU . Cierpliwość przyjaciele, po 1 lipca. I pid koniec roku. Era higimonii I dominaciji aleumna dobiegla końca. U mnie na erli do 50 faktur dziennie i na własnym sklepie 7-10. Mam sprzedaż jak na allegro bez allegro :) . Wejdź na erli i porównaj ceny. Wszystko 10-20% taniej od aleumno. I to tylko początek erli i koniec aleumno. 30-50 mi to do jednego miejsca. Koniec machiny nadchodzi.
Z wyrazami szacunku:)
Najważniejsze że by ty zarobił. Życzę tobie zarobić jak najwięcej. Serio bez żarcików. Wiesz jak i co robić. Nie zmuszam do niczego. Tylko powiedziałem że strony sprzedawcy. A co z tym robić wasza sprawą. You :)
Dokładnie tak. Jak allegro może nie pójść z torbami, skoro tam coraz mniej osób kupuje, bo syf i chłam mają?. Allegro jest przereklamowane. To, że tu są osoby, które o tym niewiedzą, bo nie uczyli się o tym w szkole to jedno. Druga sprawa, ze nowicjusze ślepo wierzący w allegro, każdego dnia tracą. Z punktu widzenia sprzedawcy, to musi on codziennie ciąć ceny i mieć towar słabej jakości. Dlatego woli przenieść się gdzie indziej, lub otworzyć swój własny sklep.
Istnę glagolish. Wlasny sklep, dobre ceny, towar na stanie = dobra sprzedaz poza allegro. Mam 700 faktur bez allegro. A myślałem ze to koniec kariery handlarza. Okazuje się ze bez allegro można sprzedawać tak jak na allegro. Po 1 lipca I przed nowym rokiezobaczymy jaka to potęga sila I móc. Trzymam ciuki za Wasze targi. Z wyrazami szacunku.
Dnia 2026-05-09 o godz. 12:50 ~ALETRUP napisał(a): > Zobaczymy po 1 lipca I pod koniec roku jaka prawdą
"Po owocach ich poznacie" mówi Pismo Jedyna prawda to wykres od początku notowań. Tylko czy dzieci pokolenia gimba potrafią używać tego czegoś między uszami? Są niczym stado owiec prowadzone przez największego barana.
Ty aledno , Słuchajcie co Guru mówi I będzie zbawieni. To jest dno. DNO I w Afryce Dno. Nie będzie wzrostu . AhahaHaha Ohohoho. Bede śmiać z chinczykem ostatni.
Wasze olololo to dno pamiętajcie co madry I prawdziwy guru w nocy mowil. Dlaczego warto nocy ? O bo otwierasie moje oko ktore te proroctwa prypiwiada I każe mi wam to powiedzieć. Dno na dno Ahahaha ohoho Andy słuchaj guru i będziesz zbawiony :)