Dzień dobry, jestem tu nowy i wyczytałem informację z 2024, że Pure sprzedało globalne prawa do leku PBA-0111 spółce Promittens Corporation. Link: https://purebiologics.com/pl/news/pure-biologics-z-umowa-partneringowa-dot-projektow-pb004-i-pb003g/
Jak to w praktyce wygląda? Pure nie będzie na tym zarabiać? Tylko dostanie jednorazowo pieniądze? Jest tam mowa o tantiemach, czyli jakiś procent z ewentualnych zysków Promittens pójdzie do Pure?
Pytam się poważnie i proszę o poważne odpowiedzi, jak te ostatnie wyniki fazy 0 mają się do fundamentów spółki?
Gościu, wiej stąd, póki masz kasę. Podbita jest, ale zaraz się skończy, a potem zjedzie niżej niż ostatnio. Z tą fazą zero to ściema jest, jakich wiele na giełdzie. Z drugiej strony: skoro są tacy, jak Ty, to znaczy, że...
Przynajmniej jeden trzeźwy na tym forum i wie po co było to Espi. Casus Rafako niczego tych ludzi nie nauczył, no ale widać jak zwykle ze dawców kapitału nie brakuje na bananie
Firma ma cząsteczki które zwalczają złośliwe guzy/ nowotwory dlatego kurs wystrzelił a bredzenie innych bez akcji są bez sensu. Ale wszędzie jest dobrych wujków bez lików , przy 20 zł będą zachęcać , teraz odradzają
Dnia 2026-03-26 o godz. 22:49 ~Amator napisał(a): > Dzień dobry, jestem tu nowy i wyczytałem informację z 2024, że Pure sprzedało globalne prawa do leku PBA-0111 spółce Promittens Corporation. Link: https://purebiologics.com/pl/news/pure-biologics-z-umowa-partneringowa-dot-projektow-pb004-i-pb003g/ > > Jak to w praktyce wygląda? Pure nie będzie na tym zarabiać? Tylko dostanie jednorazowo pieniądze? Jest tam mowa o tantiemach, czyli jakiś procent z ewentualnych zysków Promittens pójdzie do Pure? > > Pytam się poważnie i proszę o poważne odpowiedzi, jak te ostatnie wyniki fazy 0 mają się do fundamentów spółki?
Promittens to była ściema. Obiecywali nawet 370 mln USD. Jak przyszło co do czego, to okazało się, że nie mają 4 mln USD na pierwszą ratę zaliczki. Umowa już dawno, bo rok temu została rozwiązana, a Promittens tak jak się szybko pojawiło, tak szybko zniknęło.
Nikt PBA-0405 z wynikami Ściemy fazaZERO od roku nie chce. Teraz masz powtórkę z rozrywki: Ściema fazyZERO dla PBA-0111. I owczy pęd PurWAGONIARZY
Dnia 2026-03-27 o godz. 09:56 ~Alok napisał(a): > Zenek chce kupić taniej bo się za późno obudził i jego koledzy ze spółdzielni
Taniej?! Przecież tu wciąż jest tanio! Tu kurs ma latać po 100 PLN! 100 PLN x 12 mln szt. akcji = kapitalizacja 1mld 200 mln PLN wtedy dopiero będzie drogo!
Dnia 2026-03-27 o godz. 13:33 ~Alok napisał(a): > W końcu to ogarniasz Zenek , i więcej na sucho nie pisz , bankier wprowadza dla Ciebie kategoryczny zakaz
Tak! Przejrzałem na oczy PBA-0405 z wynikami Ściema fazyZERO nikt nie kupuje, bo nikogo na to nie stać. Proste i oczywiste.