Dziś piękny dzień dla odważnych, fajne zakupy szkoda tylko takich dawców kapitału jak nijaki "Gość". Zero samodzielnego myślenia, dziś zapewne sprzedawałeś na minus 9, w takim razie pięknie dziękuję za tanie akcje. Pozdrawiam zdroworozsądkowców
Może będą skręcać celulozę z TechRobotix a w Chinach przeznaczają już 12,5%PKB na B&R i roboty, to właśnie tego im trzeba !!!! Poza tym nazwa zobowiązuje - Wooooood
Dziś nadal dokupuję, kupiłbym od sroscia lecz biedulka nie ma akcji a wciąż płacze i narzeka, oraz obraża a to już nieładnie i jaki brak kultury. Pozdrawiam zdroworozsądkowców
Tylko proszę zrób to rzetelnie panie srosciu. Nie mam czasu na ślęczenie tu tak jak Ty dniami i nocami czy Ty nie masz, dziewczyny, żony lub chłopaka, zajmij się nimi a jak nie masz to może weź kota lub psa, tak dla zabicia czasu, bawią mnie tacy nieudacznicy jak Ty. Sami nie mają a innych pouczają, rada weź się w garść i nie płacz, bądź mężczyzną, zbuduj dom, posadź drzewo i zajmij się rodziną. Daj sobie spokój z giełdą i obrażaniem. Chcesz obrażać wyjdź na Pragę, spróbuj, stań się mężczyzną. Znikam na jakiś czas. Pozdrawiam zdroworozsądkowców
Uwaga na spinozaura tak naganial na Grenevie ze jest taka och ach że Alianz nie pójdzie na układ i co się okazało że drobni zostali z rękami w nocniku bo Grenevia wyszła z giełdy
Wujo co za oszczerstwa tu wypisujesz na mój temat jeśli chodzi o "Grenevie". Nigdy tam nie zaglądałem!!! Zanim nagrazmolisz takie oszczerstwa porównaj IP. Pozdrawiam posiadaczy
Prąciozaur teraz tu Ci płacą za naganianie Zapewne nie wiesz co to IP dynamiczne :D
Ale nie uciekaj ludzie którzy pójdą do sądu przez Ciebie ucieszą się gdzie Cię znaleźć i gdzie Twoj kolega BOLO?
Obrażasz i pomawiasz a na to są paragrafy radzę Tobie uważaj!!! Coś Ty sobie w tym pustym lbie ubzdurał, po raz ostatni Tobie mówię że nigdy nawet przez ułamek sekundy nie zajrzałem na "Grenevie" i nawet nie wiem z czym to się je!!! Nie mam czasu na polemikę z imbecylami, zakupy zrobione znikam. Pozdrawiam posiadaczy