• Taka cisza tu Autor: ~XXX [46.134.105.*]
    Mam wrażenie że ulica ma bardzo mało akcji, reszta papieru pewnie na słupach pod progiem 5%.Nasze złote jajka już są chyba dobrze zebrane przed świętami. Jutro piątek 27 marca, jak szarpnie jutro kursem to wiadomo że info w drodze? Nawet już nie zaniżają kursu bo ulica im coś skubnie albo inna spółdzielnia?
  • Re: Taka cisza tu Autor: ~Jkl [82.177.102.*]
    Mylisz się, ulica ma tu bardzo, bardzo dużo. Spójrz na swój stan posiadania i zobacz jaki to jest procent całości
  • Re: Taka cisza tu Autor: ~XXX [46.134.105.*]
    Ale z ulicy raczej nie ma tu wielu z pakietem około 1% ? Za to na słupach raczej pod progiem 3-4% jest pewnie wielu?
    Jak wygrają 200 mln euro minus 170 mln (obligacje i inne koszty) to zostaje im 30 mln euro co daje około 18 zł na akcję plus około 50 mln euro za Casa Radio, to około 30 zł na akcję. Razem to jest około 50 zł na akcje? To takie minimum moim zdaniem jak wygrają.
    Nie wiem czy w Indiach mają jakieś aktywa wartościowe?
  • Re: Taka cisza tu Autor: ~Jkl [82.177.102.*]
    Ja jestem ulicą i wiem ile miałem. Dlatego twierdze, że ulica ma tu bardzo duzo. Sprzedałem praktycznie bez zarobku i poczułem ulgę. Jestem przygotowany mentalnie nawet na te mityczne 100 zł:)
    Twoja decyzja.
  • Re: Taka cisza tu Autor: d4rek [91.244.219.*]
    W Indiach sprzedali Dambowite jakos tak to sie zwalo i ta kasa na dzialalnosc w kasie jest plus jakas sprzedaz wUsa czy dla Usa co bylo tajne info co sprzedali czy odszkodowanie uzyskali
[x]
PLAZACNTR -0,95% 1,46 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.