• Czysta manipulacja kursem Autor: ~Akcjonariusz [5.173.164.*]
    Jeśli dzisiejsza sesja nie była manipulacja, zrzut z samego rana i dołowanie kursu. Martwi brak dużego gracza, który by stał w opozycji do tych zagrywek. Trzeba czekać na impuls od CD Projektu.
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Rewizor [37.31.141.*]
    Zadna manipulacja sesja jak zwykle. Tylko bialego rycerza brak nie chce byc zlym prorokiem ale to wygladac zaczyna jak gra shortow na CCC
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Mat [194.233.101.*]
    Faktycznie tez miałem takie wrażenie. Kurs tezymany jak od linijki. Na sam początek rzucili w akcjach okolo 2mln zl na sprzedaż i to wystarczyło by z tego -0.5% zjechać w pare minut na -2%. Nie bylo nikogo kto by to zebrał po drodzę. Potem juz kurs w zasadzie było juz wiadome że nic ponad to kurs nie zrobi.
    Wczoraj zresztą przy mocnym wigu CDRED tez kiepsko star, prawie o minus zahaczał dopiero na koniec była podbitka.
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Hmm [188.33.18.*]
    Hehehe bolą spadki co? I to przy odkupywaniu przez szorty :) a gdyby one nie stały po stronie popytu już by chodziło przy 200zl
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: tgolik [91.94.2.*]
    Spokojnie, zwykła wielomiesięczna konsolidacja. Czekamy na konkret ze strony CD projektu. Ujawnią ten nowy projekty growy, podadzą cenę, datę premiery, włączą preordery i będzie git. A teraz ktoś duży się skraca, naturalne, że robi to po dobrych wieściach, bo wtedy uzyska wyższą cenę.
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Orim [37.47.244.*]
    Jaka konsolidacja? Skoro masz spolke w silnym trendzie spadkowym. Oby kluczowe srednie nie pekly .
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Inwestor [89.73.194.*]
    Bedziesz mial taki trend spadkowy jak na LPP...
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Gracz [83.11.251.*]
    Marketing podobno ruszy dopiero w czerwcu na Summer Game Fest bo premiera DLC raczej jesienia, takze do tego czasu moze spasc ponizej 200...
  • Re: Czysta manipulacja kursem Autor: ~Ireneuszofficial [85.221.140.*]
    Ja sobie dokupiłem 5 tys szt wczoraj. Także mam 35 tys i teraz średnia 165 po tym zakupie. Jak patrzę na tą Amerykę to cdprojekt jest jak obligacje. Przewidywalny i spokojny.
    Jak będzie jeszcze taka okazja przez kilka dni to dokupię drugie 5 tys. I tyle w temacie
[x]
CDPROJEKT 0,39% 256,00 2026-05-22 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.