• Fascynująca spółka Autor: ~Bart [193.143.72.*]
    Nic mi się tu nie spina, 11bit wydaje całkiem niezłe gry, sam ograłem FP1 i FP2 i byłem mega nimi najarany, niezłe portfolio które ciągle się rozszerza, wskaźniki AT wyprzedane, miesięczne RSI = 26(!!), fundamentalnie też nieźle, rating AAA, piotrowski score = 6, niskie zadłużenie.

A pomimo tego kurs ani drgnie od dwóch lat tak jakby nikt tego nie tykał bo trędowate.

O co chodzi?
  • Re: Fascynująca spółka Autor: ~wokolicy [79.185.34.*]
    maksymalny strach na razie, a kiedyś była maksymalna odwaga. I ona wróci, zawsze wraca
  • Re: Fascynująca spółka Autor: ~darekbabkier [37.30.6.*]
    Trend spadkowy przy śladowym wolumenie. Free float 2 mln akcji a na sesji mieli sie raptem kilka tysiecy. Trend skończy się, gdy wiekszy kapitał uzna, że juz warto kupować. Na razie takiego kapitału brak. Może dlatego, że ogólnie gaming na GPW jest w niełasce. Trzeba czekac na zmianę nastawienia. Pozdr
  • Re: Fascynująca spółka Autor: ~Przerywnik [5.184.229.*]
    Traktuj to jako okazję do akumulacji potężnych środków na przyszłość. Nawet poza to co dziś zakładasz. Wszystko co napisałeś jest prawdą. Zamiast 500 akcji, zbierz 1000, dzięki temu że jest czas, w przyszłości kupisz sobie większe mieszkanie, czy lambo :) nie dziękuj
  • Re: Fascynująca spółka Autor: ~Lucek [223.119.20.*]
    Narazie dopakowane skromne 5600.Czekam na rozwòj sytuacji
[x]
11BIT -1,37% 144,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.