w proponowanych przez Centurion zmianach w Statucie Spółki ma znaleźć się zapis:
-Pozaszkolne formy edukacji z zakresu nauki jazdy i pilotażu (85.53.Z);
LEO - tak będzie się nazywać nowa szkoła jazdy na NC i GPW, którą wam zafundujemy spadzie....
a tymczasem kończymy piękną sesję, gdzie kolejni polityczni narobili kółeczek :) mam wrażenie że tak jak ten wczoraj, tak i ci dzisiaj nie zarobili na tej operacji:)
problem powoli znika, bo i akcje są sukcesywnie skupowane w silne ręce, więc takie akcje jak zakup 30 K i potem wywalenie ze stratą PKC będzie coraz trudniej zrobić przez bieda-spekułę.
Cos czuje ze to może Ragnar wczoraj kupił?! Ale dowiemy się w ciągu kilku dni aczkolwiek jak najechałem na zlecenie w arkuszu to mignęło mi takie duże R xdddd
Ragnar zbiera przed infem a nie po nim, chociaż kto wie. Jak dla mnie było sporo inwestorów czekających z zakupami na potwierdzenie wejścia Hanower.
teraz widać że idziemy do przodu ze strategią, jest sukcesywnie wdrażana. Kolejne kamienie milowe będą się pojawiać. Pewnie za niedługo pojawi się nowa strona internetowa Trust BTC i zobaczymy co się będzie tu dalej działo :) jak pojawi się info o pierwszej transzy obligacji to tylko czekać tej stówki za akcję :)
No przeciez Polityczny wywlil 30 k. Obrotow nie widzisz? Jeden taki bieda-spekulat i mamy -15%. Popyt sie cofnął zeby takie spekulanty nie zarabialy i dobrze. Maja sie wysypac na stracie i siedzie z boku. To nie jest pożądany element chociaz dostarcza plynnosci :) Leo musisz sie nauczyc czytac ruchy rynku bo cie puszcza z torbami :)
Polityczny i 30k akcji to jakiś żart 3k to duzo .jakmam pakiet 2% obecnie jestem na 0 zobaczymy co będzie dalej dla mnie lepiej że jest w akcjonariacie centurion niż Hanower.
Trzecie walne bandy będą się klucic kto ważniejszy a kurs za miesiąc 50gr obligacji nie kupią bo będą się bać o przejęcie kto ucierpi drobny akcjonariusz wały.przekrety.szulernia .itd.
~Leonardio [37.30.50.*] Ale co się tak martwisz że hanower z prezesem zniszczy tą spółę a niech zniszczy przecież to zwykły śmieć z newconnect który żeruje na leszczu. KNF już dawno powinna wywalić śmiecia z GPW