• Ragnar Trade do przemyślenia Autor: ~koksu [83.20.190.*]
     Ragnar Trade Sp. z o.o. nie figuruje już jako znaczący akcjonariusz (powyżej 5% głosów) w spółce Plaza Centers N.V.
    Oto kluczowe fakty dotyczące ich zaangażowania:
    • Luty 2024: Ragnar Trade gwałtownie zwiększył swoje udziały do poziomu 11,70% kapitału zakładowego.
    • Wyjście z progu: Jeszcze w tym samym miesiącu (19 lutego 2024 r.) spółka poinformowała o sprzedaży części akcji, co spowodowało spadek udziałów do 4,81%.
    Status obecny: Po spadku poniżej progu 5%, Ragnar Trade przestał być uznawany za podmiot powiązany i nie ma obowiązku raportowania dalszych zmian w posiadaniu akcji, o ile ponownie nie przekroczy tego progu.
  • Re: Ragnar Trade do przemyślenia Autor: ~Cypis [31.0.90.*]
    Myślał, że jak przekroczy próg to będzie branie. Mało kto już się na to łapie
  • Re: Ragnar Trade do przemyślenia Autor: ~koksu [83.20.190.*]
    No póki co jest branie, ale ile jeszcze ?
    Ragnar to żaden poważny inwestor, a za spółka stoi Janusz Bednarowicz, w przeszłości skazany za manipulacje na giełdzie :)
  • Re: Ragnar Trade do przemyślenia Autor: ~Kiero [188.33.6.*]
    Same kretacze zarobiłem trochę i dziękuję zaraz kolejne gowno zawiesza na lata tak jak fintech zawiesili jak tylko sie pokazał ragnar tam gdzie on to dziekuje
  • Re: Dziękuję, sprzedałem. Autor: ~Żyzny [91.217.198.*]
    Ja też wyszedłem, dziękuję ekipie, nie wrócę.
    Wejście Ragnara to jak pocałunek śmierci.
    ESPI o wniosku nadzorcy układu do Sądu rozp.... kurs w strzępy.
    Kwestia czasu,
    Pozdrawiam ekipę, zwłaszcza moich naśladowców z innym numerem IP.

• Re: Dziękuję, sprzedałem. Autor: ~MtCh [212.105.131.*]
    pracuj pracuj nad nadzorca. Widzimy sie na Walnym.
  • Re: Dziękuję, sprzedałem. Autor: ~Bob [37.47.144.*]
    Jasne, razem z Leonem i jego synem to pewnie z 10% będziecie mieć:-)
  • Re: Dziękuję, sprzedałem. Autor: ~MtCh [31.0.65.*]
    Na co namnie 1 grupe sie sie uzbiera fakt
  • Re: Dziękuję, sprzedałem. Autor: ~MtCh [31.0.65.*]
    Zyzny uwazaj na MAR. Jak bedzie takie espi to ty i Nadzorca wlasnie zafundowaliscie sobie potezne naruszenie. Screenshoty zachowane.
  • Re: Dziękuję, sprzedałem. Autor: ~Żyzny [91.217.198.*]
    Rozbawiłeś mnie, w sprawozdaniu Spółki stoi jak byk, że na początku 2027 złoży wniosek o zmianę układu jeśli pozostaną sprawy sądowe i jakaś kasa dla obligów, musi poinformować Spółkę, a ta musi to puścić w ESPi, więc zrób sobie kolejny screen o moim rozważaniu dotyczącym przyszłości na podstawie oficjalnych sprawozdań.
[x]
CAPITEA -7,65% 0,70 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.