• Oj niedowiarki ... Autor: rcicho [185.22.10.*]
    Pisałem już że w okolicy 23 groszy będzie dołek.(w ujęciu kilku miesięcy podwójny dołek). No i chyba się to spełnia przy bardzo złych nastrojach, powszechnym czarnowidzstwie na forum i licznym oddawaniu sporych pakietów poniżej 23 groszy dziś rano. Będzie dobrze. Na razie jest 2-1 dla inżMaliniaka ale niedługo będzie remis a za kilka tygodni wyjdę na prowadzenie. Oczywiście nie zachęcam do zakupów.
  • Re: Oj niedowiarki ... Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2026-03-26 o godz. 14:36 rcicho napisał(a):
    > Pisałem już że w okolicy 23 groszy będzie dołek.(w ujęciu kilku miesięcy podwójny dołek). No i chyba się to spełnia przy bardzo złych nastrojach, powszechnym czarnowidzstwie na forum i licznym oddawaniu sporych pakietów poniżej 23 groszy dziś rano. Będzie dobrze. Na razie jest 2-1 dla inżMaliniaka ale niedługo będzie remis a za kilka tygodni wyjdę na prowadzenie. Oczywiście nie zachęcam do zakupów.

Ja już tylko czasem małą ilość wezmę, bo mam tego wystarczająco.
    Dziś 10 tys. akcji ze średnią niecałe 0,227 wziąłem.
    W sumie pierwszy raz poniżej 0,23 :-)
    Co by nie było - teraz to małe ryzyko kupować.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.190.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Oj niedowiarki ... Autor: ~Adam [83.175.186.*]
    Przydałby się jakiś dodruk z 200 mln. 860 mln zrobiłby wrażenie, coraz bliżej by było miliarda, jak nie kapitalizacji to chociaż akcji. Niech w końcu pokażą o co w tym wszystko chodzi.
  • Re: Oj niedowiarki ... Autor: ~Fred [188.146.144.*]
    Rcicho jest jakiś dolny limit kursu po którym przyznasz się że Twoje analizy techniczne są jedną wielką porażką? Pewnie go nie ma bo Twoim celem jest pisanie i budowanie nadziei ubranym w akcję hubcia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HUBTECH 2,17% 0,24 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.