No i jak tam milionerzy z Virtusa lepiej trzeba było jednak może tutaj ogłosić w swojej strategii produkcję cudownego leku który uzdrawia ludzi niż ubierać na zbnieranie złomu tragedia ludzi ubranych pod bajki kolejnych ubrali na 2,50 tu już raczej nigdy nie przebije 3 zł można robić kółeczka pod kolejne ESPI widać gdzie ludzie mają ich strategię znowu zjazd pod 1,70 nas czeka chyba przy najmniej wszystko na to wskazuje. Pozdrawiam ubranych po 2,95
Kolega widać strasznie się martwi o "ubranych", jakie to polskie..... Skąd wy się bierzecie, że wam się chce te posty produkować. Dzisiaj laik widzi sterowanie kursem jakie było, a ty o pierdołach ,ubranych ....itd bredzisz.
Wiem o co chodzi mayster kapitał spekulscyjny odszedł na Pure wel Krakchem ot cała giełda szybkość wciskania sprzedaży lub kupna podejmowania szybkich decyzji niczym Duzma
Czytam wpisy „empatycznych” hmm… że tak powiem widzących inaczej, a tu pięknie automat chodzi i oddziela plewy od owoców… chodzi chodzi…
Panikujcie dalej … śmiało bez krępacji.
Tak się pocieszaj dalej napisz jeszcze że sterowanie kursorem jest jak zaczęło spadać od 2,95 i leci w dół już tak przez kilka dni pomimo ESPI które jak widać nic nie wniosło co widać po kursie a Ty dalej się pocieszaj rynek już ocenił ich strategię zbierania złomu
Misiu ja się nie pocieszam ja to widzę jak każdy uczestnik rynku który ma pogląd o rana do 17:00.
Dziś jak spadło poniżej 2 zł chodził automat przerzucał po K i P a nic z ilościami i złotówkami się nie działo a chodziło i chodziło.
I ja wiem po co jest uruchomiony… i nawet jak będzie do WZA też będę wiedział czemu …Siec spokojnie Twoje prawdy też odczytamy
Te rekin biznesu. Słyszałeś czym jest animacja rynku? Myślisz, że tam siedzi student na praktykach i składa zlecenia? Wiadomo, że to będzie automat. Ale szukaj dalej teorii spiskowych o "grubych, co chcą odebrać cenny papier automatami".
To mam na myśli że ktoś to robi w dobrym celu który chce osiągnąć chyba nikt nie uruchamia dla kaprysu. To że ktoś oddał i poddaje się to jest dla mnie dziwne gdzie dopiero pierwsze tematy wchodzą do firmy która zdobywa finansowanie na rozwój a nie żeby przejść chyba taki jest cel inwestycji, zysku to normalne. A jak się pozbyli kwita to teraz wiedzą jak cenny papier oddali - Espi z dziś.
W sumie sesja oddana dla spekulantów tanich akcji. Czy coś im wyszło? Raczej mizernie . Kto miał oddać papier dawno to zrobił. Zaklinanie i zaniżanie kursu nikogo już chyba nie powinno ruszać żeby nagle pozbyć się papieru. Tak że póki co grzebią się we własnym sosie. Powodzenia hehe
Znowu 50 groszy, a emisja dla inwestora nie mniej niż 1.5 zł. Bardzo ciekawe. Najlepsze jest to jak co nie którzy naganiają w zależności czy właśnie kupili lub sprzedali