Z radosci ze dobrze obstawil. Wyniki beda ponozej napompowanego consensusu. Koniec sesji to dobotnie pokaze bo kurs nawet nie zblizy sie do oporu na 42 zl. A jutro piatek przed bardzo niepewnym weekendem ze wzgledu na Iran.
Nikogo nie chce straszyć, sam posiadam troszkę akcji Dino, ale liczę się ze spadkami i chętnie dokupię taniej. A to że będzie poniżej 40 jest bardzo prawdopodobne. Inwazja lądowa jest już przesądzona, czekam z gotówką na zakupy, nie będzie to piątek ale poniedziałek, gdy wszyscy będą zbierać szczęki z podłogi ja wjeżdżam na białym koniu i zbieram akcje interesujących mnie spółek.
Mylisz sie poczytaj prasy USA ogladnij CNBC czy nawet FoxN. A teraz to nie jest zart Trump w czasie corocznej imprezy dobroczynnej powiedzial Prosili mnie blagali zebym ZOSTAL najwiekszym przywodca Iranu. To nie jest fejk mozecie obejrzec i wysluchac ... po takich dlowach piszecie o przewidywalnosci? Wyniki beda rozczarowaniem bo nie po to pojawily sie te wszystkie TopPicks aby bylo inaczej. W Polsce fundusze hedge grajace spadki zywia sie inwestorami indywidualnymi. Tak samo jest na CD Projekt. Popatrzcie na statystyki aktywnosci kto decyduje o kierunku na GPW.
Nie zgoda Kongresu jest potrzebna na wojne. Zdaniem Trumpa to jest operacja specjalna . Chwyt taki sam jak Putin. Putin jest przewidywalny Trump nie. Ponadto on i jego rodzina do ski z przyjaciolmi zarabiaja na jego rewelacjach.
Tez tak się przyglądam widzę że dziś jeszcze qpompowsli w rynek papier żeby czasami nie było jeszcze zjazdu ? Mam dużo papieru więc będę do końca ty siedział wkońcu ruszy na północ ale nerwów mnie to kosztuję
Nie masz czego żałować, jutro zieleni nie doświadczymy, a wątpię aby tutaj było jakoś dużo lepiej niż w biedzie. Wyniki będą porównywalne więc poniżej oczekiwań. Ja czekam z wejściem do poniedziałku, gdy będzie lała się krew
O zaczyna się coraz lepiej. Jutro kupisz +10% na stracie. Kto nie kupił dzisiaj jest aktualnie odcięty od akcji. Dino to nie Biedronka jeśli biedronce spadło to znaczy że Dino urosło proste.
Jutrp jest sesja na ktorej musi sie polac krew Iranczycy wlasnie obstawili kluczowe miejsce dla Ormuz. A Trump wlasnie tam planuje alcje ladowa. Chcieli Trumpa maja trumpeconomics...
Wyniki juz widzial? Niech przeprosi Qube. Przeciez od dawna wiadomo po co powstaja te TopPicks..zaden gracz instytucjonalny nie kieruje sie wypocinami pseudo analitykow. Rozdzwiek miedzy tzw konsensusem czyli niby analiza a rzeczywistoscia to dowod na 1/brak jakiejkolwiek wartosci rekomendacji
2/ brak profesjonalizmu analitykow.
Zatem podziekowac Qube za trafna ocene Dino.
Q1 2026 bedzie bardzo zlym kwartalem wynikowo chocby ze wzgledu zime lokalizacje sklepow konflikt z pracownikami.
Myślę, że to nie brak profesjonalizmu analityków, a celowa nagonka. Nie da się juz grać na GPW. Dzięki wszystkim. Którzy ostrzegali. Na szczęście wyszedłem przed końcem sesji. Pozdrawiam